Laadpalen voor uw bedrijf of kantoor? Goed idee!

Uncategorized Vervoer

Verduurzamen loont

Het bedrijfsleven wordt steeds duurzamer. U kunt natuurlijk niet achterblijven! Een laadpaal op uw kantoor of bedrijf is een goed begin. Steeds meer mensen hebben een elektrische auto. Om zowel uw medewerkers als uw klanten blij te maken, is een zakelijk laadstation geen slechte investering. Daarnaast is het een boost voor uw bedrijfsimago, omdat het laat zien dat u stappen zet naar een duurzame toekomst. Ook heeft u met een laadpaal op kantoor recht op allerlei fiscale voordelen. Lees meer over wat laadpalen op kantoor voor u kunnen betekenen.

Maak de juiste keuzes

Er zijn verschillende manieren om een laadpaal op kantoor te plaatsen. Wel moet rekening gehouden worden met een aantal factoren. Zo kan een laadpaal voordelig zijn als u de juiste subsidies kunt aanvragen, maar ook weer duurder als u een laadpaal van een bepaald merk wilt. Daarnaast zijn er laadpalen met verschillende laadcapaciteiten. Het is handig om te weten welke capaciteit klanten en medewerkers in uw bedrijf het meest nodig hebben, zodat u de juiste laadpaal kunt aanschaffen. Komt u er niet helemaal uit? Laat een specialist meekijken om kosten en tijd te besparen!

Waarom nu kiezen voor elektrisch rijden?

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Nieuwe elektrische auto’s komen in hoog tempo op de markt en tegen 2030 verwachten de meeste grote autofabrikanten te stoppen met de productie van op brandstof aangedreven auto’s. Daarom is het verstandig om nu al te investeren in het toegankelijk maken van elektrisch rijden. Door voor een laadpaal op uw kantoor te kiezen, helpt u luchtvervuiling tegen te gaan. De gemiddelde bestuurder laad zijn elektrische auto op het werk of op kantoor op. Maak het hen daarom makkelijk met een laadpaal op de zaak. Bovendien hebben elektrische auto’s geen luide verbrandingsmotoren. Zo creëert u ook nog eens een stillere werkomgeving.

Een laadpaal is goed voor de zaak

Naast alle bovenstaande voordelen is de aanschaf van een laadpaal voor uw kantoor of bedrijf natuurlijk ook goed voor zakelijke relaties. Denk aan alle klanten die u blij maakt als ze zien dat u een laadpaal heeft waar ze gebruik van kunnen maken. Misschien stopt er iemand bij uw zaak om de auto te laden en loopt dan even binnen om te kijken. Kans voor u om nieuwe klanten te werven! Bovendien zullen uw medewerkers u dankbaar zijn, want zij kunnen hun auto opladen bij het bedrijf. Benieuwd naar laadpalen voor thuis? Lees onze andere artikelen!

Comments are closed.