Verschillende soorten Quick-Step vloeren

Uncategorized

Quick-Step, de ideale vloer voor elke woning!

Heeft u al eens gehoord van Quick-Step PVC of laminaat? De vloeren van Quick-Step zijn razend populair. En dat is niet zo vreemd. Een Quick-Step vloer is stijlvol, duurzaam geproduceerd en niet te duur. Of u nu in Amsterdam of op het platteland een nieuwe vloer wilt hebben; wij raden Quick-Step aan. Doordat deze vloer in zo veel verschillende soorten, kleuren en maten verkrijgbaar is, past hij werkelijk bij iedere stijl en inrichting. U heeft gegarandeerd jaren plezier van uw nieuwe vloer. Wij vertellen meer over Quick-Step in dit blog.

Wat is een Quick-Step vloer?

Quick-Step is een vloer die bestaat uit verschillende lagen. Door deze bijzondere productietechniek is de vloer relatief licht in vergelijking met andere vloersoorten. De bovenste laag is goed beschermd tegen krassen en vlekken. Ook is de vloer erg makkelijk in het onderhoud. De beschermende toplaag zorgt ervoor dat de vloer zijn kwaliteit jarenlang behoudt.

Soorten Quick-Step vloeren

Wilt u een Quick-Step vloer laten plaatsen? Dan kunt u kiezen uit verschillende materialen, waaronder:

  • Laminaat
  • PVC
  • Parket
  • Vinyl

Iedere materiaalsoort heeft zijn eigen eigenschappen en zijn eigen voordelen. De dikte van de vloer hangt ook af van het materiaal dat u kiest. Voor alle soorten Quick-Step geldt dat u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Zo vindt u dus altijd wel een vloer die aan uw wensen voldoet en bij de stijl van uw inrichting past.

Wilt u een Quick-Step vloer, zoals Quick-Step PVC in Amsterdam of elders laten plaatsen? Neem dan contact op met een expert. Zo weet u zeker dat de vloer mooi gelegd is en dat u 100% tevreden zult zijn over het resultaat. Wilt u hulp bij het vinden van een verkooppunt met Quick-Step vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste specialist!

Comments are closed.