Laadpaal Ford voor thuis

Uncategorized

Voordelen van uw eigen Ford laadpaal thuis!

Heeft u een elektrische of een hybride Ford aangeschaft? Gefeliciteerd, met een milieuvriendelijke auto van dit topmerk kunt u veel groene kilometers vooruit. De volgende stap die u dan waarschijnlijk graag zet, is de aanschaf van uw eigen Ford laadpaal voor thuis. Want het opladen van uw Ford is bij een publieke laadpaal duurder dan thuis. En dat zou wel een beetje jammer zijn. Hieronder hoe u aan een laadpaal voor uw Ford kunt komen.

Eenvoudig checken hoe vol uw accu is

Om eenvoudig te controleren hoe vol de accu van uw Ford is, kunt u gebruikmaken van de FordPass-app op uw telefoon. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken of uw elektrische Ford opgeladen is of niet. Open de FordPass-app om de status van uw Ford te checken en te zien of uw auto moet worden opgeladen voor je volgende reis.ook kunt u in die app zien waar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten zijn, hoe u er kunt komen en hoeveel het kost om uw auto volledig op te laden. Maar u kunt ook gewoon thuis een laadpaal laten plaatsen om uw Ford op te laden. Daarvoor heeft u een aantal zaken nodig.

Laadpaal, laadkabel, laadpas en beheer

Naast een laadpaal en laadkabel zijn er verschillende andere onderdelen die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een laadpas en aan het beheer van uw laadpaal. Bij veel leveranciers kunt u voor alles wat u nodig heeft voor uw elektrische auto, waaronder een laadpaal voor een FordMustang Mach-E terecht. Zo weet u zeker dat alle onderdelen bij elkaar passen.

Wat is uw ervaring met elektrisch rijden en een laadpaal aan huis of in buurt? Wij horen het graag van u. Stuur ons uw bericht via het contactformulier toe. Hartelijk dank alvast!

Comments are closed.