Waarom jij met jouw gym voor payrolling moet gaan

Payroll

Payroll voor gym-eigenaren

Als gym-eigenaar jij natuurlijk ook een onzekere tijd achter de rug. Gelukkig mogen we steeds meer en is ook jouw gym waarschijnlijk alweer een tijdje open. Maar het drukke najaar is al volop bezig en de beruchte piekmaand januari komt eraan, zoals je ongetwijfeld weet in jouw positie. Hoe zorg je ervoor dat je dan voldoende tijd hebt om op de vloer aanwezig te zijn voor toezicht en dienstverlening? Een van die manieren is om te kiezen voor payrolling! Wat dat inhoudt? Dat lees je hier in dit blog.

Wat is payrolling?

Payrolling betekent dat jij het juridische werkgeverschap van jouw gym uitbesteed aan een bedrijf dat daarin ook echt gespecialiseerd is. Jij blijft gewoon de eigenaar van jou gym, maar bepaalde taken zoals loon-, arbo- en personeelsadministratie hoef jij je dan niet meer druk om te maken. Zo heb jij weer tijd om ook echt je gym te runnen als een echte baas. Dat is wel zo prettig en veilig.

Payroll voor jouw gym | De voordelen

Gyms kiezen steeds vaker voor payrolling omdat het ze meer tijd geeft om ook daadwerkelijk hun gym te runnen. Daarnaast biedt payroll jou nog meer voordelen:

  • Het payrollbedrijf neem de volledige administratie over
  • Zij regelen doorbetaling van werknemers bij ziekte
  • Je bespaart op de kosten door collectieve inkoop
  • Je kunt rekenen op een betrouwbare bron van informatie en advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • Zij dragen de verantwoordelijkheid voor de risico‚Äôs die verbonden zijn aan juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten

Meer informatie

Heb jij een eigen gym? Wil jij meer tijd overhouden voor het daadwerkelijk runnen van jouw mooie fitness organisatie? Overweeg dan eens payrolling!

Heb jij ervaring met payrolling voor jouw gym? Deel je ervaringen dan via het contactformulier!

Comments are closed.