Het leukste hondenspeelgoed van 2021

Tuincentrum

Het leukste hondenspeelgoed van 2021

Leuke speeltjes voor uw trouwe viervoeter

Heeft u een hond? Dan weet u hoe goed het is om lekker samen te ravotten! Samen stoeien en spelen is goed voor de band tussen een dier en zijn baasje. Daarnaast hebben sommige honden het nodig om regelmatig hun energie kwijt te kunnen. En spelen is een leuke manier om de gezondheid van uw dier te verbeteren. In dit blog geven we u 3 tips voor het leukste hondenspeelgoed van 2021!

1. Hondenzwembad

De zomer van 2021 is al in zicht. En er zitten waarschijnlijk weer een hoop warme dagen tussen. Ook voor komende zomer geldt waarschijnlijk het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven. Koop daarom een hondenzwembad voor in de tuin! Zo heeft uw hond verkoeling op de warme dagen. Een hondenzwembad is niet diep, met een lage rand. Zo kan uw hond eenvoudig in en uit het bad springen wanneer hij dat wil. Uw hond zal u zeker dankbaar zijn wanneer hij in zijn eigen tuin in het water kan spelen!

2. Rubber tak

Apporteren blijft leuk, zowel voor de hond als voor het baasje. Tijdens wandelingen in het bos is stokken gooien en vangen het leukste wat er is. Maar wist u dat een tak best gevaarlijk kan zijn voor uw beestje? De ruwe bast kan namelijk gaan splinteren. Hierdoor kunnen er wondjes ontstaan in de bek van de hond. Koop daarom een rubberen stok. Deze stok is net zo leuk en een stuk veiliger. Zo beleven jullie in 2021 nog meer plezier aan alle wandelingen.

3. Een flostouw

Een hondenspeeltje dat ook in 2021 nog favoriet blijft, is het flostouw. Honden vinden het heel leuk om samen met hun baasje te touwtrekken, maar ook alleen kan uw hond zich hier helemaal op uitleven. Het grote voordeel van het touw: het reinigt spelenderwijs het gebit van uw viervoeter. Bovendien gaat het speeltje lang mee. U kunt dit en ander hondenspeelgoed kopen bij Tuincentrum van Ee.

Heeft u nog leuke tips voor hondenspeeltjes in 2021? Laat dan een reactie achter via ons contactformulier!

Comments are closed.