Leukste kerstpakketten van 2020

Kerstpakket Zakelijk

Winterse dagen vol gezelligheid

De koudere maanden zijn alweer aangebroken en dat betekent donkere dagen, bevroren ruiten en koudere tijden. De winter brengt ook een andere periode met zich mee, namelijk de gezelligheid van een warm huis en de familie over de vloer voor een heerlijk gourmet. Alhoewel Corona nu een klein beetje roet in het eten gooit zullen we alsnog heerlijk verwent worden met de Leukste kerstpakketten 2020.

Leuke samengestelde kerstpakketten

Voor het jaar 2020 zijn weer de leukste kerstpakketten gesteld! Van eenvoudige kerstpakketten met twee heerlijke wijntjes tot de luxere varianten waaruit een flink assortiment aan verschillende producten gekozen kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de verwen kerstpakketten met de overheerlijke producten van Rituals voor een vertroetel avond of een pakket bomvol met goddelijke chocolade producten speciaal voor de echte chocoladeliefhebber. Daarnaast zijn er speciaal voor de werknemers met jonge gezinnen leuke bordspel kerstpakketten. Waarin bijvoorbeeld de simpele spellen zoals Qwixx of Uno zitten samen met overheerlijke hapjes die tijdens het spelen genuttigd kunnen worden. Met Qwixx gooi je de dobbelstenen en degene met de meeste punten op het kaartje wint. Een leuk alternatief van Yahtzee!

Kerstpakketten voor vrouwen en mannen

Ook zijn er speciaal voor de mannen en voor de vrouwen vermakelijke kerstpakketten samengesteld. In plaats van de bekendere pakketten met alleen snoepgoed en borrelhapjes zijn er speciaal voor de mannen pakketten met onder andere echte gereedschapskoffers plus eetbare producten. Of pakketten geheel gericht op een gezellig mannenavond met speciaalbier. Voor de vrouwen zijn daarentegen speciale verwen kerstpakketten waarin onder andere een high tea voor een meidenmiddag is samengebracht. Of denk aan een Soft & Warm kerstpakket met een fluwelen deken voor op de bank tijdens een filmavondje. Laat ons weten welke kerstpakketten je voorkeur hebben via contactformulier.

Comments are closed.