Een uitvaart regelen in Emmen

Uitvaart

Uitvaartzorg in Emmen

Wanneer er een dierbare is overleden, dan volgt daarop een zware periode waarin er op een waardige manier afscheid genomen moet worden. In zo’n periode komt er een heleboel op u af rondom het regelen van de uitvaart. Gelukkig kunt u rekenen op UGNA Uitvaartzorg in Emmen om u te helpen met het regelen van een persoonlijke uitvaart die echt bij uw dierbare past.

Stappenplan bij een overlijden

Wanneer er een dierbare van u is overleden, dan kunt u het volgende stappenplan volgen:

  • Eerst belt u de dienstdoende huisarts die het overlijden vaststelt
  • Vervolgens belt u UGNA Uitvaartzorg, die direct naar u toe komt voor een rouwgesprek
  • In dit gesprek worden alle zaken besproken die nodig zijn voor het regelen van de uitvaart. Uw wensen en de wensen van de overledene worden zorgvuldig vastgelegd in een draaiboek
  • Volgens dit draaiboek wordt vervolgens de hele uitvaart geregeld
  • Enkele weken na de uitvaart volgt een nagesprek

Wat een uitvaartondernemer voor u kan betekenen in Emmen

Een uitvaartondernemer zorgt ervoor dat u er niet alleen voor staat in het regelen van de uitvaart. Zij gaan met u om tafel zitten en nemen alle mogelijkheden met u door, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld dat uw dierbare bij u thuis wordt opgebaard, of liever op een andere locatie? Wilt u een rouwfotograaf inschakelen? En wat moet er na de crematie met de as gebeuren? Een uitvaartverzorger kan u precies vertellen wat er allemaal mogelijk is, en maakt deze keuzes overzichtelijk voor u. Zo wordt de uitvaart een mooie herinnering aan uw dierbare.

Comments are closed.