De voordelen van vlonders

Tuin

Vakantiegevoel in eigen tuin

Wilt u een echt vakantiegevoel creëren in uw eigen tuin? Dat gevoel kunt u bereiken met een terras met vlonders. Er zijn een aantal verschillende soorten vlonders. Wij vertellen u graag wat meer over de voordelen die deze plakken zullen hebben in uw tuin.

Wat zijn vlonders?

Vlonders, of vlonderplanken, zijn hardhouten planken die u in uw tuin kunt leggen om een terras te maken. U heeft veel keuze uit verschillende soorten. De planken worden namelijk van verschillende soorten hout gemaakt. Ook kunt u kiezen voor vlonders van composiet. Met deze vloeren in uw thuis geeft u uw tuin een mooie klassieke look. Vlonders worden ook veel gebruikt voor terrasjes in badplaatsen, waardoor u er al snel een waar vakantiegevoel mee creëert. De planken hebben wel wat onderhoud nodig, maar ze gaan ontzettend lang mee.

De voordelen op een rij

Wij zetten de voordelen op een rij:

  • Ze passen in elke tuin: er zijn veel verschillende mogelijkheden wat betreft materialen. Ongeacht de stijl van uw tuin, er zijn altijd planken die erbij passen
  • Het hout kan in verschillende vormen gezaagd worden, dus u kunt uw creativiteit de vrije loop laten
  • Wanneer er krassen ontstaan, bijvoorbeeld door zware meubels, hoeft u de planken enkel op te schuren en ze zien er weer als nieuw uit
  • Wanneer u het hout goed verzorgt, gaat het ontzettend lang mee. De planken zijn zeer duurzaam
  • Met een goede laag buitenbeits of een laklaag is het hout beschermt tegen alle weersomstandigheden

Welke vlonders kiest u?

Denkt u erover om vlonders te laten leggen in uw tuin? Dan heeft u dus veel keuze. Wij raden u altijd aan om advies te vragen aan een specialist. Zij beschikken vaak over een showroom waar u de verschillende soorten planken kunt bekijken en vergelijken, waardoor u zich beter een indruk krijgt. Bovendien kan de specialist u advies geven over welke stijl vlonders bij uw tuin passen.

Comments are closed.