Zo krijgt u inzicht in uw kosten en werkzaamheden

Uncategorized

Voer een conditiemeting uit

Werkt u tussen werktuigbouwkundige installaties? Dan is het belangrijk goed inzicht te krijgen in uw kosten en komende werkzaamheden. Hiervoor is het essentieel een regelmatige conditiemeting in uw gebouwen uit te (laten) voeren. Maar wat is dat nou precies? In dit blog leggen we u graag uit wat zo’n conditiemeting precies inhoudt.

Informatie over een NEN 2767 conditiemeting

Het is essentieel een conditiemeting voor uw gebouwen in te schakelen,als u wilt weten hoe de staat van uw werktuigbouwkundige installaties is. Deze conditiemeting moet volgens de NEN 2767-methodiek opgesteld zijn. Dit is een gestandaardiseerde meet- en registratiemethode waarmee de technische staat van de installaties in uw pand objectief wordt bepaald. Deze bepaling is gestoeld op drie pijlers: de ernst, de omvang en de intensiteit. Een gedefinieerde koppeling tussen de drie scores op de afzonderlijke pijlers resulteert uiteindelijk in een conditie variërend van score 1 (nieuwbouwstaat) tot score 6 (einde technische levensduur). Zo ontdekt u eenvoudig de conditie van de installaties in uw gebouwen.

Voordelen van een NEN 2767 inspectie

Laat u een grondige NEN 2767 inspectie uitvoeren? Dan ontvangt u een overzicht van welke kosten u de komende tijd kunt verwachten. Kiest u voor een meerjaren-onderhoudsplan? Dan geniet u niet alleen van een conditiemeting van uw gebouwen, terreinen en werktuigbouwkundige installaties, maar bent u ook verzekerd van het noodzakelijke onderhoud. Vraag bij aanbieders van deze metingen naar informatie hierover. Hierbij nog enkele voordelen van een regelmatige inspectie:

  • De kwaliteit en de waarde van uw installaties worden op peil gehouden
  • Onverwachte extra kosten door achterstallig onderhoud worden vermeden
  • U krijgt inzicht in uw kosten en werkzaamheden op de korte en lange termijn
  • Een gespreide realisatie van onderhoudswerkzaamheden en kosten is mogelijk
  • Er vinden tijdens de inspectie geen onderbrekingen in het primaire proces plaats

En zo zijn er nog veel meer voordelen op te noemen. Schakel direct een bedrijf in dat een NEN 2767 inspectie in uw gebouwen kan uitvoeren.

Ga op zoek naar een inspectiebedrijf voor uw gebouwen

Kortom, als u een periodieke conditiemeting in uw gebouwen laat uitvoeren, dan weet u zeker hoe de staat van uw installaties is. Ook komt u straks niet meer voor nare verrassingen te staan. Wilt u ook een helder inzicht krijgen in de benodigde werkzaamheden en bijbehorende kosten voor uw werktuigbouwkundige installaties? Schakel een specialist in die een conditiemeting in uw gebouwen kan uitvoeren!

Comments are closed.