Houten bank op maat

Bouw

Nagenieten van de herfst op een houten bank

Niets is lekkerder dan tijdens een heldere najaarsdag toch even kunnen genieten van het zonnetje in de tuin. Uw genot hangt naast de zon ook deels af van het voorwerp waar u op zit. Heeft u bijvoorbeeld een kleine metalen stoel, dan kan het even duren voordat deze stoel goed opgewarmd is. Metaal is dan ook niet het ideale materiaal vanwege zijn hardheid en temperatuur. Hout daarentegen is een handig materiaal dat niet snel te koud of te heet aan zal voelen. In dit blog vertellen wij meer over de houten bank op maat.

Een houten bank passend bij uw huis

Van een mooie houten bank op maat zult u geen spijt hebben. Afhankelijk van de grote van uw tuin en de hoeveelheid ruimte dat u nog vrij heeft, kunt u een passende houten bank zoeken. Heeft u specifieke afmetingen nodig? Ook dit is bij verschillende bedrijven mogelijk om aan te vragen. Informeer altijd goed bij het bedrijf waar u de houten bank wilt bestellen of zij daar ook het formaat hebben dat u zoekt.

Eikenhout als bank in uw tuin

Er zijn diverse soorten hout op de markt verkrijgbaar. Kies voor een houtsoort dat lang meegaat, zodat u lang van uw houten bank kunt genieten zonder zorgen te maken dat de bank poreus wordt. Eikenhout is een prachtig soort hout om een bank van te maken. Vindt u de stalen look ook wel leuk voor in uw tuin of huis? Geen zorgen, de houten bank is te combineren met staal, zodat u een mooie industriƫle look in huis haalt.

Houten bank: uniek in uiterlijk

Wist u dat een eikenhouten bank op maat niet zo zeer alleen mooi bij een industriƫle stijl past, maar ook goed te combineren is met een landelijke of een romantische stijl? Het mooie van een eikenhouten bank is daarnaast dat geen een product hetzelfde is. Uw houten bank is dus uniek!

Meer weten over houten bank op maat?

Maak uw beleving optimaal door een houten bank op maat speciaal voor in uw tuin te bestellen. Een houten bankje op maat heeft u zo gevonden. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

Comments are closed.