Gellak laten aanbrengen door de nagelstyliste in Haarlem

Beauty

Gellak: nagelstudio of zelf?

Gellak nagels worden alsmaar populairder over de hele wereld. En dat heeft zo zijn redenen! Vergeleken met andere soorten nagelbehandelingen, hebben gellak nagels veel voordelen. Wil jij in Haarlem gellak nagels? Kies er dan voor om ze te laten aanbrengen in een goede nagelstudio. Doe je het liever zelf? Dan kun je gellak kopen bij de betere nagelstudio’s en winkels. Wil je meer weten over gellak nagels en hoe ze gezet worden? Lees dan snel dit blog!

De voordelen van gellak laten zetten in Haarlem

Het fijne van gellak nagels is dat ze lang meegaan. Maarliefst twee weken! Al die tijd blijven ze mooi en geven ze een natuurlijke look. Veel natuurlijker dan kunstnagels. Daarnaast krijg je met gellak nagels de volgende voordelen:

  • Het is duurzaam: gelnagels gaan twee keer zo lang mee als normale nagellak.
  • Het is goedkoop: voor de prijs die je in de salon betaalt, kun je ontzettend veel gellak kopen in Haarlem
  • Het is eenvoudig: het hele proces duurt minder dan een half uur en kan door iedereen worden gedaan.

Hoe wordt gellak aangebracht?

Ga jij gellak laten aanbrengen door de nagelstyliste in Haarlem? Dan worden je oude kunstnagels of nagellak eerst verwijderd. Vervolgens worden uw nagels voorbehandeld met een vijl, zodat de gellak beter blijft zitten. Vervolgens wordt er een toplaag aangebracht die ervoor zorgt dat de kleur goed pakt. Deze kleur wordt daarna aangebracht. Vervolgens houd je je nagels 20 tot 60 seconden onder een LED-lamp om de gellak te laten drogen. Zo weet je zeker dat ze niet, eenmaal weer buiten, meteen weer beschadigen. Zo weet je zeker dat je twee weken geniet van mooie, natuurlijk gellak nagels in Haarlem!

Jouw ervaringen met gellak nagels in Haarlem

Heb je weleens gellak nagels door een styliste laten zetten in Haarlem? Deel je ervaringen met ons via de contactpagina! We horen graag meer over jouw ervaringen met gellak nagels in Haarlem!

Comments are closed.