De drie top trends voor badkamers

Wonen

Trends voor uw badkamer

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Gaat u uw eigen weg of wilt u de trends volgen? Misschien passen de huidige trends wel helemaal bij uw ideeƫn voor een nieuwe badkamer. In dit blog geven we u de drie top trends voor badkamers in 2022.

De belangrijkste trends in het nieuwe jaar

In 2022 zijn de belangrijkste trends de volgende:

  • Terug naar de natuur
  • Rust en ruimte
  • Industrieel

Trend 1: Terug naar de natuur

Terug naar de natuur is een belangrijke trend voor 2022. Denk groen: een groene muur, groene accessoires, maar ook duurzaamheid en planten. Hout combineert goed met deze groene trend. Dit geeft een landelijke sfeer, zeker in combinatie met groene planten. Botanische motieven doen het ook goed in een groene badkamer. Voor een luxe sfeer maakt u gebruik van groen behang. Natuurlijk denkt u aan slimme oplossingen om water en energie te besparen.

Trend 2: Rust en ruimte

De badkamer is een plek waar u tot rust kunt komen na een lange dag. Even douchen of een bad nemen en u voelt zich weer helemaal ontspannen. Bij rust en ruimte passen aardetinten; kleuren uit de natuur. Hout en andere natuurlijke materialen met rustgevende vormen staan hier goed bij. Het heerlijkst is natuurlijk wellness in uw badkamer. Een sauna of een stoomruimte geven uw badkamer extra luxe.

Trend 3: Industrieel

De industriƫle look is nog steeds helemaal in. Steen, marmer en cement zijn materialen die daarin veel voorkomen. Deze worden gecombineerd met zwarte accessoires, zoals kranen en spiegels. Staal en messing worden grote trends. Wilt u een luxere uitstraling? Dan zijn nikkel, koper, goud en grafiet de materialen voor het komende jaar. Deze combineren prachtig met natuursteen en high-end houtsoorten, zoals walnoot.

Een trendy badkamer voor u

Bent u ook op zoek naar een landelijke badkamer of een badkamer in een van de andere trends? Ga naar een specialist in badkamers bij u in de buurt. Laat ons weten of u de badkamer van uw dromen heeft gevonden via het contactformulier.

Comments are closed.