3 voordelen van persoonsbeveiliging

Beveiliging

Wanneer kan persoonsbeveiliging van pas komen?

Voelt u zich niet meer helemaal veilig of bent u bang dat iemand die u kent in gevaar is? Dan kan persoonsbeveiliging een oplossing zijn. Vaak wordt er persoonsbeveiliging ingeschakeld door mensen met een publieke functie of grote bekendheid, zoals advocaten of artiesten. Dit kan in situaties van

  • bedreiging
  • afpersing
  • bij een risico van ontvoering

Een persoonsbeveiliger heeft de verantwoordelijkheid om u te bewaken, zodat het mogelijke risico dat u loopt beperkt wordt. In dit blog geven wij u 3 voordelen van het inhuren van persoonsbeveiliging.

Voordeel 1: Extra zekerheid

Allereerst kan persoonsbeveiliging extra zekerheid bieden. Het geeft een veiliger gevoel wanneer u weet dat een ervaren beveiliger over u waakt. Stel samen met de persoonsbeveiliger een plan op dat het beste werkt voor u en waarmee u de mogelijke dreiging tegen gaat.

Voordeel 2: Persoonsbeveiliging kan dag en nacht

In welke mate u persoonsbeveiliging nodig heeft, verschilt per persoon. Het is mogelijk om alleen tijdens speciale evenementen persoonsbeveiliging in te huren. U wordt dan eenmalig tijdens het evenement bewaakt. Ook is het mogelijk om 24 uur per dag en 7 dagen in de week persoonsbeveiliging te nemen. U wordt dan niet alleen tijdens kantooruren bewaakt, maar ook wanneer u thuis bent. Dit brengt een veiliger gevoel met zich mee.

Voordeel 3: Zichtbaar of onzichtbaar

U kunt kiezen tussen zichtbare of onzichtbare persoonsbeveiliging. Dit wordt ook wel high-profile en low-profile beveiliging genoemd. Het is afhankelijk van uw wensen welk soort persoonsbeveiliging het beste bij u of uw situatie past. Laat u van tevoren altijd informeren over de mogelijkheden en bespreek wat u het liefste wilt.

Voor meer informatie over persoonsbeveiliging kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Comments are closed.