5 must have hot tub accessoires

Gezondheid Tuin Wonen

Voor het ultieme ontspannen in je eigen hot tub

Ben jij de trotse bezitter van een eigen hot tub in je tuin? Dan geniet je al volop van je eigen wellnessplekje aan huis. Een goed keuze. Maar wist je dat je die wellness beleving in je hot tub nog verder kunt optimaliseren? Dan heb je deze accessoires nodig. Bij Nieuwsloket presenteren we je hieronder de 5 must have hot tub accessoires voor de ultieme spa-ervaring thuis. Daar gaan we….

1. Zet je hot tub in een prieel

Plaats je hot tub in een prieel en geniet het hele jaar door van beschutting tegen weer en wind en van extra privacy in je tuin. Je hot tub is jouw plek van kalmte en sereniteit. Dan wil je niet gestoord worden door buren of voorbijgangers, of zelfs door een plotselinge hagelbui.

2. Plaats buitenverlichting in je tuin

Met zorgvuldig geplaatste buitenverlichting rond je hot tub, creëer je een sfeervol decor voor ‘s avond lekker achterover te leunen en tot rust te komen. Je kunt er ook voor kiezen om verlichting in je hot tub aan te brengen voor extra sfeer.

3. Bouw een stereosysteem in je hot tub

Met de mogelijkheid om een lekker muziekje af te spelen tijdens het bubbelen vergroot je het plezier van je eigen hot tub. Luister zo bijvoorbeeld naar muziek vanaf je smartphone. Let wel dat je ​​een spa-stereosysteem kiest met een maritieme afdichting om vocht buiten te houden.

4. Aromatherapie geuren voor echte wellness beleving

Gebruik echte spa-geuren om de zintuigen te prikkelen met aromatische bubbels in het water. Door de helende kracht van aromatherapie geuren trakteer je lichaam en geest in je eigen hot tub. Let op dat je nooit geuren mag gebruiken die niet geschikt zijn voor gebruik in een hot tub.

5. Hot tub afdeksysteem

Een hot tub is best een flinke investering. Bescherm je hot tub daarom tegen de elementen met een afdeksysteem. Bovendien houdt je zo beter de warmte in je hot tub vast. Kortom: met een goed afdeksysteem is je hot tub energiezuiniger en heb je langer schoon water.

Met bovenstaande 5 must have hot tub accessoires weten we zeker dat je meer en langer plezier hebt van je hot tub. Uiteraard zijn er nog meer leuke accessoires verkrijgbaar. Kijk daar eens naar bij de speciaalzaak. Meer blog lezen over gezondheid? Kijk dan op deze pagina van Nieuwsloket.

Comments are closed.