Edelstenen bij onrust

Spiritueel

Drukte in het hoofd

Heb jij een druk leven en zorgt dat wel eens voor onrust in je hoofd? Er zijn verschillende manieren om de onrust aan te pakken. Eén daarvan is door een passende edelsteen uit te zoeken, als bijvoorbeeld hanger, die je met je meedraagt. Edelstenen hebben namelijk een bepaalde werking die voor rust kan zorgen. In dit blog lees je welke edelstenen jou helpen om rust in het hoofd te krijgen.

Prikkels van de dag

We leven in een tijd waarin we constant geprikkeld worden daar mailtjes, appjes, geklets en nog veel meer. Al deze prikkels vragen jouw aandacht, het kan dan ook moeilijk zijn om je te blijven focussen op je werk. Een burn-out ligt dan ook bij één op de zeven werknemers op de loer. Om een burn-out tegen te gaan, is het belangrijk om deze stressfactoren te verminderen. Je lichaam heeft namelijk rust nodig om zich weer op te kunnen laden. Wij hebben een aantal edelstenen voor jou op een rij gezet, die zorgen voor innerlijke rust en kalmte.

De Amethist

Een van de bekendste edelstenen is de Amethist en dat is niet voor niets. De Amethist beschikt namelijk over verschillende uitstekende eigenschappen. Deze steen ondersteunt je echt om tot rust te komen en te ontspannen. Hij werkt kalmerend en beschermend. Daarnaast heeft de steen ook een zuiverende werking. Het leert je om opnieuw naar jezelf te kijken en het helpt je om de stilte in jezelf te vinden. Zo vind jij jouw innerlijke wijsheid. Leg de Amethist dus in jouw slaapkamer, want deze steen helpt ook om slechte slapers beter te laten slapen.

De Bergkristal

Naast de goede eigenschappen van de Amethist kun je ook overwegen om een armband of ketting van de Bergkristal bij je te dragen. Bergkristal staat bekend om zijn enorme pure en zuivere energie. Zeker wanneer jij je vaak moe voelt brengt deze edelsteen jou energie. De steen zuivert de ruimte en het lichaam en brengt je lichaam weer in balans. Dit zorgt ervoor dat jij je rustiger gaat voelen en de drukte los kan laten.

Meer weten over edelstenen bij onrust?

Naast de Amethist en Bergkristal, zijn Aventurijn, Blauwe Calciet en Agaat ook echte aanraders. Wil jij graag meer weten over welke edelstenen voor rust in jouw hoofd zorgen? Door hier te lezen over welke edelstenen voor rust zorgen, vindt jij de edelsteen die het beste bij jou past! Heb jij nog vragen of weet jij nog andere edelstenen die ook ontzettend goed helpen bij onrust? Mail jouw vragen of tips dan via dit contactformulier.

Comments are closed.