Een stijlvol interieur met convectorroosters in verschillende kleuren

Wonen

Uw verwarming vrijwel onzichtbaar

Kent u dat? U heeft net uw interieur opgefrist, maar baalt dat u nog steeds tegen dat lelijke verwarmingselement aan zit te kijken. Gelukkig is dat nu verleden tijd! Wist u dat u door een convector aan te schaffen een vrijwel onzichtbaar verwarmingselement in huis haalt? Het enige dat zichtbaar is, is het convectorrooster. Tegenwoordig bestaan er convectorroosters in verschillende kleuren, zodat ze volledig aansluiten bij uw interieur. Nieuwsloket vertelt u er graag meer over in dit blog.

Kies een convectorrooster dat past in uw interieur

Het verwarmingselement kan een doorn in het oog zijn van degene die zijn huis graag stijlvol wil inrichten. Natuurlijk bestaan er radiatoren in stijlvolle designs, maar die zijn helaas een stuk duurder dan hun klassieke tegenhanger. Gelukkig is er nog een andere oplossing: mooie convector roosters in verschillende kleuren. Zo is uw convector geen onderbreking meer in uw interieur. En wilt u uw woning opnieuw inrichten? Dan kunt u natuurlijk ook uw convectorrooster vervangen. Dat kost een stuk minder dan het kopen van een nieuw verwarmingssysteem. Zo kunt u eindeloos blijven variƫren met de inrichting van uw woning.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Omdat convectorroosters in zoveel kleuren en modellen beschikbaar zijn, is er altijd een die past bij uw smaak en uw stijl. Graag zetten wij een aantal opties voor u op een rij:

  • Verschillende materialen zoals aluminium, hout en roestvrijstaal
  • U heeft keuze uit verschillende designs. Bijvoorbeeld het rolling, lineair en cross design
  • De roosters zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren
  • Afwerktrims met een U-frame of een F-frame

Wilt u graag een convectorrooster laten plaatsen? Ga dan eens langs bij een specialist en laat u adviseren over de mogelijkheden!

Comments are closed.