Hygiënische Wandpanelen

Wonen

De veelzijdigheid van hygiënische wandpanelen

Onmisbaar wanneer hygiëne telt

Van de voedingsmiddelenindustrie tot de farmaceutische industrie en zorginstellingen: hygiënische wandpanelen kom je overal tegen. In deze sectoren is het namelijk van het grootste belang dat het werk schoon gebeurt. En vaak is het ook wettelijk verplicht. En dat alles goed en makkelijk schoon te maken is. Veel ondernemers krijgen er dus mee te maken. Vandaar een artikel over hygiënische wandpanelen.

Verschillende soorten hygiënische wandpanelen

Hygiënische wandpanelen kunnen overal worden geplaatst. Zo kun je in principe van iedere ruimte een hygiënische ruimte maken. Er zijn diverse aanbieders van hygiënische wandpanelen die slimme systemen aanbieden, zoals:

  • Renovatiepanelen
  • Voorzetwanden
  • Scheidingswanden
  • Design wanden

Renovatiepanelen

Wil je een ruimte verbouwen tot hygiënische ruimte? Of een hygiënische ruimte een upgrade geven, zodat deze weer helemaal aan de laatste eisen voldoet? Renovatiepanelen zijn geschikt om over diverse ondergronden heen te plakken.

Voorzet wandpanelen

Zitten er diverse obstakels in de weg zoals leidingen of staalconstructies? Voor die gevallen zijn er voorzet wandpanelen. Deze komen een stukje van de wand af, waardoor een hygiënische wand plaatsen toch mogelijk wordt.

Scheidingswanden

Wil je een aparte hygiënische ruimte creëren binnen een grotere ruimte? Dan zijn er ook wandpanelen die als scheidingswand kunnen worden ingezet. Natuurlijk is het ook mogelijk om ze met ingebouwde isolatie te krijgen.

Design wandpanelen

Naast de standaard hygiënische wandpanelen, zijn er ook wandpanelen met kleuren en structuren. Deze komen van pas in ruimtes waar de uitstraling ook een factor is. Zoals om een sanitaire ruimte of in een open keuken van een horecagelegenheid, waar uitstraling ook van belang is.

Overal en altijd hygiënische ruimte mogelijk

Met zoveel mogelijkheden in hygiënische wandpanelen, is het altijd mogelijk om een hygiënische ruimte in te richten, natuurlijk compleet met hygiënische vloer en plafond!

Benieuwd hoe je dit kunt financieren? Lees onze financieringstips.

Comments are closed.