Relatietherapie vanuit huis

Therapie

Online relatietherapie net zo goed en betrouwbaar

Als je problemen in je relatie hebt, is het niet verstandig om te wachten tot alles stukloopt. Dat zou zonde zijn. Je hebt namelijk niet voor niets geïnvesteerd in je geliefde en je wil toch samen oud worden? Als het in je relatie even tegenzit, kan relatietherapie jullie weer verder helpen. Wist je dat je ook relatietherapie vanuit huis kunt doen? Dat voelt extra veilig. Je leest er hieronder meer over relatietherapie vanuit huis.

Wat is online relatietherapie?

Online relatietherapie is een net zo directe vorm van relatieproblemen oplossen als ‘gewone’ relatietherapie. Het verschil tussen beide is dat je met online relatietherapie makkelijker en nog laagdrempeliger aan je relatie kunt werken, waar en wanneer het jou uitkomt. Net als bij live relatietherapie, worden de meest urgente relatieproblemen tussen jou en je partner in kaart gebracht. En ook hierbij gaan jullie met relatietherapeut aan de slag om met intensieve coaching en communicatietraining jullie problemen op te lossen. Tijdens relatietherapie vanuit huis ontwikkel je ook een hechte vertrouwensband met je relatiecoach die je helpt om de diepte in te gaan en nog sneller blijvende resultaten boeken.

Voor wie is relatietherapie vanuit huis geschikt?

Relatietherapie vanuit huis is een prima uitkomst voor stellen die:

  • niet fysiek aanwezig kunnen zijn op een locatie in Nederland en toch willen profiteren van relatietherapie
  • fysieke contactmomenten zoveel mogelijk wil vermijden i.v.m. het nog aanwezige coronavirus
  • kinderen hebben en geen oppas kunnen krijgen tijdens de relatie therapiesessies
  • niet voldoende budget hebben voor een volledige offline meerdaagse relatietherapie

Waarom online relatietherapie net zo effectief is als offline

Het voordeel van online relatietherapie is dat er geen accommodatie gehuurd hoeft te worden. Je werkt lekker vanuit je thuissituatie. Bovendien blijkt uit de praktijk dat het niet meer of minder makkelijk is om openhartig over gedachten en gevoelens te praten via de webcam. Sterker nog: je wordt niet gehinderd door de fysieke aanwezigheid van je online relatietherapeut.
Wil je over dit onderwerp van gedachten wisselen, of wil je reageren op dit artikel? Stuur ons dan gerust een bericht via ons contactformulier.

Comments are closed.