Buitenhaard

Wonen

Gezellige sfeer bij een knapperend vuurtje

Wilt u op zomeravonden lekker lang buiten zitten? Ook op de koelere avonden kunt u nog lang in de tuin vertoeven met een buitenhaard. Bovendien draagt zo’n knappend vuurtje bij aan een gezellige sfeer. Ook tijdens koude winteravonden is het trouwens heerlijk om de buitenhaard aan te steken en heerlijk te genieten van de frisse winterlucht met een kom erwtensoep of een glaasje glühwein. Lees snel meer over de voordelen van een buitenhaard.

Voordelen buitenhaard

Krijgt u er al een beetje zin in? Met een buitenhaard verrijkt u uw tuin en kunt u bovendien nog eens veel langer genieten van de buitenlucht. Welk jaargetijde het ook is. Een buitenhaard heeft veel voordelen, zoals:

  • Warmte
  • Sfeer
  • Neemt weinig ruimte in
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Prachtig design

Buitenhaard als barbecue

Veel buitenhaarden zijn multifunctioneel. U kunt ze bijvoorbeeld ook inzetten als barbecue. U maakt de buitenhaard al vroeg in de avond aan om te genieten van heerlijk eten als vlees, vis en groentes. Wanneer u bent uitgegeten, is het buiten inmiddels wellicht al wat afgekoeld. U stookt de haard nog iets hoger op en geniet met uw huisgenoten en gasten van de warmte en het prettige samenzijn. De buitenhaard doet de hele avond zijn werk en zorgt ervoor dat u alleen maar hoeft te genieten van een prachtige avond in de tuin.

Buitenhaard kopen

Kijkt u ook uit naar lange, gezellige avonden met een buitenhaard? U vindt uw buitenhaard bij een specialist in haarden bij u in de buurt. Kiest u voor een expert, dan kan deze u alles vertellen over buitenhaarden en weet hij welke buitenhaard geschikt is voor uw tuin en past bij uw wensen. Heeft u nog vragen over dit artikel? Stel deze dan via het contactformulier.

Comments are closed.