Woning omtoveren in droomhuis

Wonen

Goede basis is de sleutel

Is het u in de gekke woningmarkt toch gelukt om een woning te bemachtigen? Gefeliciteerd. Toch is de kans groot dat u door de hoge prijzen minder huis voor uw geld heeft gekregen. Het huis is misschien niet wat u vooraf had gehoopt. Maar niet getreurd, want we kunnen u verklappen, dat is het nooit. Een huis moet groeien en maakt u gaandeweg helemaal naar uw zin. Zo wordt het uw huis! In dit blog geven we u enkele tips om dit te realiseren. We verklappen vast, een goede basis is de sleutel.

Muren, plafonds en vloeren zijn de basis

Het zijn voornamelijk grote oppervlakken die de sfeer van uw woning bepalen. Zo vormen de muren, plafonds en vloer samen de basis van uw woning. Zorg daarom dat deze de juiste uitstraling en afwerking hebben. Dan heeft u hierna geen problemen om uw huis met leuke meubels en spulletjes af te stylen. Een vloer bestelt u eenvoudig in een winkel of online. Voor de muren raden wij de diensten van een stukadoor aan.

Voordelen van stucwerk

Wat is uw favoriete woonstijl? Strak en modern, industrieel of misschien wel landelijk? Met eersteklas stucwerk, legt u een goede basis voor de verdere afwerking van uw woning. Zo kunnen scheve of beschadigde muren en plafonds er mee worden gerepareerd. En kunt u het (laten) overschilderen in de kleur van uw voorkeur. Ook is het de perfecte ondergrond voor het aanbrengen van behang als dat uw voorkeur heeft. Dit zit veel mooier met een perfecte gladde ondergrond eronder. De voordelen van stucwerk op een rijtje:

  • Isolerende werking
  • Overschilderbaar in de kleur van uw voorkeur
  • Ook de plafonds kunnen worden meegenomen
  • Straalt meer luxe en klasse uit dan behang
  • Ook waterbestendige stuc verkrijgbaar
  • Scheve muren en plafonds weer recht maken
  • Perfecte ondergrond voor muurverf en behang

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u ook uw muren en/of plafond laten stucen? Neem dan contact op met bijvoorbeeld deze stukadoor in Zeist. En informeer naar de mogelijkheden.

Wat ook een prominente rol speelt in huis is de trap. Lees hier hoe u deze een nieuwe look kunt laten geven met een traprenovatie.

Comments are closed.