Verf kopen

Uncategorized

Welke verf kopen?

Wilt u met mooi weer buiten aan de slag met verf? Dan dient u eerst verf te kopen. Maar welke verf kiest u dan? Elke verf heeft zijn eigen eigenschappen en doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld weten welke verf voor welke ondergrond geschikt is? Lees snel verder en ontdek het zelf.

Grondlakverf

Wanneer u buiten wilt gaan verven, zijn er verschillende soorten waar u uit kunt kiezen. Zo is grondlakverf zeer geschikt voor het gronden van allerlei soorten nieuw hout. Lakverf is goed bestand tegen weersinvloeden, is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede kantendekking. Grondlak hecht goed en droogt prima bij lagere temperaturen.

Hoogglans verf

Hoogglans verf is zeer geschikt om te gebruiken op voorbehandelde deuren, ramen, kozijnen en geveltimmerwerk. Deze heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en vloeiing. Ook heeft deze een zeer goede droging, doorgronding bij lagere temperaturen en geeft een uitstekende dekking.

Systeemcoat

Systeemcoat is heel geschikt voor onderhoudsschilderwerken van voorbehandelde onderdelen, zoals ramen, kozijnen en geveltimmerwerken. Deze coat is minder milieubelastend. De coat is vochtregulerend en heeft daardoor een goede buitenduurzaamheid.

Andere mogelijkheden

Er zijn nog veel meer andere mogelijkheden om uw spullen buiten goed te onderhouden en te beschermen tegen het weer. Bijvoorbeeld als u een houten schuur, schutting of meubelen heeft. Dan wilt u de mooie uitstraling van het hout niet kwijt. Wat dacht u in deze gevallen bijvoorbeeld van:

  • Lakverf
  • UV beits
  • Tuinbeits

Verf kopen bij de specialist

Wilt u verf kopen voor buiten? Ga dan naar de verfspecialist. Zo weet u zeker dat u kwalitatief goede verf koopt die lang meegaat. Weet u al welk project u deze zomer gaat aanpakken? Of bent u net klaar en heeft u goede ervaringen met buitenverf? Deel deze dan met ons via het contactformulier.

Comments are closed.