Traprenovatie

Wonen

5 trends voor 2022

Is uw trap aan vernieuwing toe? Wanneer u kiest voor traprenovatie, ziet uw oude, versleten trap in no-time weer als nieuw uit. In dit artikel vertellen we meer over de trends voor 2022.

1. Duurzaamheid

Als er iets een hot item is in deze tijd, dan is het duurzaamheid. Deze trend is vanzelfsprekend ook terug te vinden in het interieur, bijvoorbeeld bij het toepassen van duurzame materialen. Door gebruik te maken van materialen van hoge kwaliteit, gaat uw nieuwe trap langer mee.

2. Betonlook

In andere delen van het huis is de industriële look al een tijdje helemaal hot. Denk aan aanrechtbladen en vloeren. Ook de trap sluit aan bij deze trend met de betonlook. Vaak worden overzettreden van bijvoorbeeld PVC gebruikt.

3. Kleur

Neutrale kleuren zijn jarenlang populair geweest als het ging om de trap. In de nieuwe trends is er ruimte voor meer kleur. In het interieur springen groen, rood en bruin steeds meer in het oog. Een trend die wordt doorgetrokken naar de trap. Deze kleuren geven een huiselijke sfeer en zijn eenvoudig te combineren.

4. Ronde vormen

Ronde organische vormen komen in 2022 steeds meer terug. Nadat we de afgelopen jaren noodgedwongen veel tijd thuis hebben moeten doorbrengen, hebben veel mensen behoefte gekregen om van hun huis een aangename plek te maken. Dit doet u onder andere met ronde, zachte vormen. Ook op uw trap.

5. LED-verlichting

Tenslotte de LED-verlichting. Deze kan geïntegreerd worden in de leuningen of traptreden. Uw trap krijgt een prachtige, unieke look en is ook nog een stuk veiliger. Door gebruik te maken van sensoren, gaat de verlichting vanzelf aan wanneer u de trap wil gebruiken.

Professional inschakelen

Bij een traprenovatie komt heel wat kijken. Bovendien is het op maat maken van al die hoeken en randen niet eenvoudig. Schakel daarom een professional in. Zij hebben heel wat ervaring opgedaan en kunnen uw trap daarom in relatief korte tijd vernieuwen. Vaak lukt dit al in één of twee dagen. Wilt u ons vertellen over uw traprenovatie? Doe dit dan via ons contactformulier.

Comments are closed.