Maak van uw muur een eye-catcher

Wonen

U blijft naar uw nieuwe muur kijken

Bij wanddecoratie denken veel mensen aan schilderijen, prints op hout, kunst of lampen. Maar u kunt uw muur ook op andere manieren laten opvallen, gewoon door van uw muur zelf een eye-catcher te maken. En dan bedoelen we niet met verf of behang, maar met andere stoere materialen waardoor u naar uw nieuwe muur blijft kijken. Weten hoe? Wij vertellen het u hier.

Zo valt uw muur op

U hoeft niet per se iets op uw muur te hangen, uw muur kan er van zichzelf al prachtig uitzien. Gaat u voor stoer of stijlvol? Glad of grof? Steen of hout? Er zijn allerlei kleuren, vormen en materialen mogelijk om uw muur er op z’n best uit te laten zien. Voor elke stijl wat wils. Wilt u uw muur écht laten opvallen? Kies dan voor een van de volgende opties:

  • Pebbles
  • Mozaïek
  • Wall cladding (steenstrips)

Duurzame wanddecoratie

Wanneer u gaar kiest voor duurzame wanddecoratie, kiest u voor natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Doordat de materialen in de natuur voorkomen, zijn ze vele malen minder belastend voor het milieu in vergelijking met bijvoorbeeld kunststof. Kiest u voor restpartijen, dan bent u niet alleen goedkoper uit, maar ook nog eens duurzaam bezig.

Laat uw muur voor zich spreken

Wilt u van uw muur een echte eye-catcher maken, probeer dat dan niet met behang, verf, schilderijen of andere snuisterijen. Laat uw muur voor zich spreken! Met pebbles, mozaïek of wall cladding heeft u geen andere decoratie nodig. U kiest voor een sprekende vorm van wanddecoratie die er niet alleen natuurlijk uitziet, maar ook nog eens duurzaam is. Heeft u al kennisgemaakt met een van deze vormen van wanddecoratie? Laat het ons weten via het contactformulier.

Comments are closed.