Beursstand huren

Zakelijk

De beste presentatie

Als u binnenkort een beursstand wilt huren, dan is het aan te raden om tijdig te beginnen met het inplannen van uw activiteiten op de beurs in kwestie. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stand kiest, moet u duidelijk hebben in welke stijl u uw stand wilt hebben. Wilt u een stand speciaal op maat laten maken? Dan heeft u een standbouwer nodig. In dit blog leest u waar u op moet letten als u met uw stand uw bedrijf als de beste wil presenteren.

Val op

Een stand is natuurlijk bedoeld om op te vallen. Op een beurs heeft iedereen een stand en iedereen wil natuurlijk de aandacht hebben. Als de anderen de aandacht opeisen, zullen uw bezoekersaantallen vies tegenvallen. Kies dan ook een stand die qua stijl helemaal past bij uw huisstijl en uw bedrijf. U kunt hiervoor ook een standbouwer inschakelen die ruime ervaring heeft. Het liefst met klanten binnen uw branche. Op die manier weet u ook dat uw doelgroep uw branche ook zal herkennen op de beurs. Zo gaan klanten eerder uw stand bezoeken dan die van de concurrent.

Wees creatief

Als u vaker op een beurs heeft gestaan dan zult u vast al weten dat veel bedrijven hun uiterste best doen en creatief omgaan met hun stand. Het is dus zaak dat u niet hierin achterblijft. Kies voor een opvallend design, gebruik projectietechnieken en centreer de stand rondom een verhaal. Denk na over corporate storytelling en wat uw boodschap is.

Vergeet het licht niet

Goede verlichting is vaak het vergeten kind als het op standbouw en design aankomt. Maar de juiste verlichting kan een wereld van verschil maken. Met het juiste licht kunt u uw stand letterlijk in de spotlight zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleurrijke led-verlichting die u subtiel maar effectief in kunt zetten. Zo heeft u controle over waar u de aandacht naar toe wil trekken. Als u de juiste verlichting heeft waar uw concurrenten die niet hebben, steelt u gegarandeerd de show!

Leg gasten in de watten

De hele dag op een beurs rondlopen kan vermoeiend zijn. Na een paar uur rondwandelen heeft de gemiddelde bezoeker dan ook wel trek gekregen. Als jij jouw stand voorziet van wat lekker hapjes en drankjes, zijn gasten sneller geneigd om jouw stand te bezoeken. Op dit moment heeft u ook meteen de kans om uw gasten te spreken en ze meer over uw bedrijf te vertellen.

Meer weten?

Met deze tips zult u vast en zeker de juiste beursstand huren of op maat laten maken. Wilt u meer weten? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we helpen u graag verder.

Comments are closed.