Gevelreclame

Verlichting

Gevel als visitekaartje

De gevel van uw pand is het eerste onderdeel van uw bedrijf dat opvalt. Het is daarom belangrijk dat de gevel over gevelreclame beschikt, zodat bezoekers en potentiële klanten een goede eerste indruk krijgen. Benut de gevel goed en laat deze niet leeg. De gevel werkt namelijk als visitekaartje. In dit blog vertellen wij u meer over de voordelen van gevelreclame.

Opvallen met gevelreclame

Met gevelreclame bent u goed zichtbaar. Benut uw gevel daarom goed en maak reclame voor uw bedrijf. Zo weten potentiële klanten waar u zit en om wat voor type bedrijf het gaat. Heeft u een pand waar veel verkeer langskomt? Dan heeft uw gevelreclame een nog groter bereik. Gevelreclame werkt daarnaast niet alleen als extra zichtbaarheid van uw bedrijf, maar het helpt ook bij de vindbaarheid.

De verschillende mogelijkheden met gevelreclame

De meest gekozen vormen van gevelreclame zijn bedrijfslogo’s en de naam van het bedrijf op de muur. Deze kan worden geplaatst in grote aluminium letters, maar reclame met LED verlichting is ook mogelijk. Door LED verlichte gevelreclame te gebruiken bent u ook in de avonden goed zichtbaar en vindbaar. Andere mogelijkheden zijn spandoeken en gevelletters gemaakt van Acrylox. Ga goed bij uzelf na welke vorm van gevelreclame het best bij uw pand past.

Een professionele uitstraling

De gevel van uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Wat vindt u belangrijk om uit te stralen? Door de vele mogelijkheden kunt u uitzoeken welke type gevelreclame het best bij uw bedrijf past. Een tip die wij u graag meegeven is om de gevelreclame af te stemmen op het interieur en de identiteit van uw bedrijf. Gebruikt u veel warme kleuren? Laat dit dan ook zien in uw gevelreclame.

Meer weten over gevelreclame?

De keuze in gevelreclame is enorm. Ga daarom op onderzoek uit en vind de gevelreclame die goed bij uw bedrijf past. Wilt u hier graag meer informatie over of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Wij beantwoorden deze vragen graag. Vul daarvoor ons contactformulier in.

Comments are closed.