De voordelen van inbetween gordijnen

Decoratie

Een goede keus qua raamdecoratie

Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Twijfelt u misschien nog tussen gordijnen en vitrage? Dan zijn inbetween gordijnen een goede keus. Zij zitten namelijk precies tussen gordijnen en vitrage in. In dit blog leest u over de diverse voordelen van inbetween gordijnen.

Voordelen van inbetweens

Inbetween gordijnen bieden veel mogelijkheden qua kleur en print. Voor iedereen is er dus een inbetween die bij zijn interieur past. Daarnaast zijn inbetweens:

  • Sfeervol
  • Lichtdoorlatend
  • Privacy-verhogend

Sfeervol

Inbetween gordijnen staan mooi in elk interieur, van klassiek tot modern. Door het uitgebreide aantal kleuren en motieven, kan in elk huis de gewenste sfeer worden gecreëerd. Inbetweens zorgen voor een prettige, huiselijke sfeer. Bovendien zijn ze een sfeervolle toevoeging aan buitenzonwering, zoals rolgordijnen.

Lichtdoorlatend

Gordijnen kunnen een kamer geheel verduisteren, wat bijvoorbeeld op een zomeravond in de slaapkamer heel prettig kan zijn. In tegenstelling tot gordijnen, zijn inbetween gordijnen niet verduisterend. Inbetweens laten juist veel licht binnen, waardoor de kamer waarin ze hangen een sfeervolle warmte uitstraalt. Elke kleur en stof brengt zijn eigen lichtinval mee.

Privacy-verhogend

Inbetween gordijnen verhogen uw privacy. Met inbetweens kunnen voorbijgangers minder goed naar binnen kijken. Wanneer een voorbijganger langs loopt, ziet hij misschien dat er iemand door de kamer loopt, maar details kan hij niet onderscheiden. Zo wordt in de kamer voldoende privacy gecreëerd, zonder dat het er gelijk donker is.

De keuze voor inbetween gordijnen

Heeft u de keuze voor inbetween gordijnen al gemaakt? Of twijfelt u nog over uw raamdecoratie? Laat u adviseren door een specialist bij u in de buurt. Deze kan uw inbetweens ook voor u maken. Heeft u onlangs de keuze gemaakt voor inbetween gordijnen? Laat het ons weten via het contactformulier.

Comments are closed.