Muziekcomputer als alternatief voor Spotify

Uncategorized

Maak van uw onderneming een sfeervolle bedoening

Diverse ondernemingen kunnen baat hebben bij de juiste achtergrondmuziek. Denk hierbij aan bepaalde kantoren, winkels, restaurants, sportscholen en sommige ruimtes in hotels. Bent u op zoek naar mogelijkheden voor achtergrondmuziek in uw onderneming? Dan is Spotify misschien al voorbij gekomen tussen de mogelijkheden. Het nadeel van Spotify is alleen, dat de onbetaalde versie vaak wordt onderbroken door vervelende reclames. Iets wat uw klanten waarschijnlijk niet zullen waarderen. Een betaalde account is een optie, maar dit is lastig qua wetgeving. Wat kunt u dan het beste doen? Een muziekcomputer huren of kopen! Lees snel de rest van dit blog om er alles over te weten te komen.

De muziekcomputer: de voordelen

De muziekcomputer voor uw onderneming is een soort van box die u aansluit op de geluidsinstallatie en de computer. Er zit besturingssoftware bij waarmee u de muziek eenvoudig zelf selecteert. Andere voordelen zijn:

  • Altijd muziek met goede geluidskwaliteit in uw onderneming
  • Keuze uit veel genres en stijlen
  • Geen gedoe met rechten e.d.
  • Gemakkelijk zelf te bedienen
  • Toegang tot vooraf opgestelde playlists in veel stijlen en sferen

Werking van de muziekcomputer

Voor het huren of kopen van een muziekcomputer met alles erop en eraan, wordt vaak een klein bedrag per maand gerekend. Voor een relatief klein bedrag heeft u toegang tot eindeloos veel muziek. Vindt u het moeilijk om de juiste nummers te selecteren? Dan zet u gewoon één van de vele afspeellijsten op die beschikbaar zijn. Er zitten de meest uiteenlopende playlists bij voor de meest uiteenlopende ondernemingen. Van opzwepende muziek voor uw sportschool tot ontspannende muziek voor uw spa.

Een uitstekend alternatief voor Spotify

Al met al is de muziekcomputer dus een uitstekend alternatief voor Spotify, voor in uw onderneming. Met een muziekcomputer heeft u ook geen last van gedoe met rechten en regelgeving en u en uw klanten hebben geen last van vervelende reclames tussendoor.

Heeft u een eigen onderneming? Gebruikt u daarvoor een muziekcomputer? Deel dan uw ervaringen via het contactformulier en help uw mede-ondernemers (in spé).

Comments are closed.