Tuinverlichting voor klassieke tuin

Uncategorized

Buitenverlichting om uw tuin sfeer te geven

Heeft u net uw tuin gerenoveerd en bent u nog op zoek naar mooie tuinverlichting, zodat u ook in de zomeravonden lekker buiten kunt zitten? Of wilt u tijdens de winter een gezellige sfeer in uw tuin creëren? Ga dan op zoek naar tuinverlichting die mooi staat in uw tuin. Er zijn verschillende soorten en vormen tuinverlichting te vinden. In dit blog vertellen wij u graag meer over de klassieke tuinverlichting.

Diverse soorten, vormen en kleuren tuinverlichting

Er bestaan veel verschillende soorten, vormen en kleuren tuinverlichting. Hoe weet u welke tuinverlichting in uw tuin past? Het is aan u of u liever duurzame op zonnepaneel werkende verlichting aanschaft, of dat u meer baat heeft bij ouderwetse of klassieke boerderijverlichting voor in uw tuin. Wij geven u graag een overzicht met de verschillende soorten verlichting:

  • Muurlampen
  • Staande lampen
  • Spots
  • Inbouwspots
  • Opbouwspots
  • Tafellampen
  • Vijververlichting

Voordelen van een vijverlamp

De hierboven genoemde lampen geven een unieke sfeer aan uw tuin. Neem als voorbeeld de vijverlamp. Een vijverlamp heeft zo zijn eigen unieke kanten. Doordat de verlichting onderwater ligt, schijnt het licht niet zo fel. Dit zorgt in de avond voor een prachtig verlicht onderwaterspektakel. Een vijverlamp zorgt in een klap voor veel sfeer in uw tuin.

Tuinverlichting voor klassieke tuin

Heeft u een voorkeur voor klassieke tuinverlichting? De klassieke buitenlamp is er in veel verschillende vormen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke lantaarnpaal of de pendelarmaturen, ledlampen en landelijke wandverlichting. U kunt deze klassieke verlichting mooi op een terras of bij een vijver plaatsen. Een ander leuk voorbeeld zijn de Franse stallampen. Een Franse stallamp is ideaal toepasbaar als klassieke of landelijke stalverlichting voor een stoere of industriële look.

Zelf opzoek gaan naar uw klassieke tuinverlichting

Het is aan u om zelf goed rond te zoeken naar welke klassieke tuinverlichting in uw tuin past. Heeft u zelf al mooie klassieke tuinverlichting en wilt u dit graag met ons delen? Dat kunt u doen via dit contactformulier!

Comments are closed.