Verlichting plaatsen in een spanplafond

Uncategorized

Mogelijkheden van verlichting in een spanplafond

Altijd al mooie verlichting willen laten plaatsen in een spanplafond? Voor uw woonruimte, keuken, slaapkamer, kantoor en iedere andere kamer wilt u graag de ideale verlichting. Dit wordt allemaal geregeld met het verlichtingsplan. In een verlichtingsplan wordt onder andere aandacht besteed aan de kleur en intensiteit van het licht. Uw spanplafond wordt vervolgens volledig aangepast op basis van dit verlichtingsplan.

Spotverlichting op doek

Zodra u weet welke verlichting u waar wilt hebben kan het spanplafond klaar gemaakt worden. Een spanplafond is van dusdanig sterk materiaal dat het installeren en verwijderen van spotjes geen effect heeft op de kwaliteit van het spanplafond. Het plafond zal niet gaan doorhangen of slap worden, maar behoudt altijd zijn spanning. In het plafond kunnen onder andere spotjes, LED verlichting en LED strips toegepast worden. Deze verlichting wordt aangebracht door kleine openingen te snijden in het doek. Vervolgens worden de armaturen hier netjes in verwerkt. Door het sterke materiaal van het doek zal het plafond zelfs na jaren nog strak op spanning blijven.

Verlichting achter het spanplafond

In tegenstelling tot het plaatsen van spotjes in een ‘normaal’ plafond is het bij het spanplafond mogelijk om de verlichting ook achter het plafond te installeren. Dit maakt het spanplafond uniek! Hierdoor kunt u bepaalde zones van het plafond laten oplichten. Dit wordt gecreëerd door middel van het gebruik van dunner plafond materiaal, waardoor het licht doorgelaten wordt. Wel wordt ervoor gezorgd dat de lichtbron niet zichtbaar is. Zo heeft u een prachtig egaal verlicht plafond in uw woonkamer, kantoor of elders.

Uw verlichtingsplan

Bent u nieuwsgierig geworden naar verlichting plaatsen in een spanplafond? Maak dan nu zelf uw eigen verlichtingsplan en deel het met ons. Er zijn tal van unieke licht mogelijkheden doordat de spotjes, LED verlichting en LED strips mooi weggewerkt kunnen worden achter het spanplafond.

Comments are closed.