Voordelen van verlichting kopen bij een LED groothandel

Verlichting webshop

Gespecialiseerde LED leverancier

Bent u van plan om de huidige verlichting in uw woning of bedrijfspand te vervangen door LED lampen? Dan kunt u die het beste kopen bij een gespecialiseerde LED groothandel. Bij de groothandel weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. In dit blog vertellen we meer over de voordelen van LED verlichting, en waarom u het beste kunt kiezen voor een groothandel.

Voordelen van LED lampen

Wanneer u uw verlichting vervangt voor LED lampen, zult u profiteren van een flink aantal voordelen. Het is dus een slimme beslissing om uw lampen te vervangen. De voordelen van LED verlichting zijn onder andere:

  • U zult enorm op uw energiekosten besparen
  • De levensduur van LED verlichting is veel langer dan die van andere soorten lampen
  • De LED Lamp heeft de mogelijkheid om tussen de 0 en 100% te dimmen
  • Maakt u nu gebruik van TL buizen in uw bedrijfspand? Door ze door LED tubes te laten vervangen zult u nooit meer last hebben van flikkerende lampen
  • LED produceert veel minder warmte dan andere soorten verlichting

Bedrijven of particulieren?

Zowel bedrijven als particulieren kunnen profiteren van de voordelen van LED lampen. Nog een partij die profiteert: het milieu! LED verlichting gebruikt namelijk 90 tot 95% procent van de stroom voor verlichting. Dat in vergelijking met een gloeilamp. Die gebruikt maar 3 tot 9% om te verlichten, en zet de rest om tot warmte. Ook hebben LED lampen een veel langere levensduur, wat betekent dat ze minder snel vervangen hoeven te worden, er minder productie is en er dus ook veel minder schadelijke stoffen vrijkomen.

De beste kwaliteit bij LED groothandel

Wanneer u op zoek bent naar de beste kwaliteit, moet u eigenlijk gewoon bij een LED groothandel zijn. Hier zijn ze altijd bezig met het innoveren van duurzame verlichting. Zij bieden dus niet alleen over het algemeen een scherpere prijs dan andere leveranciers, maar u kunt er ook terecht voor de laatste innovaties en technologie├źn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan slimme dimmers.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van LED lampen? Neem contact met ons op, en wij helpen u met het vinden van een LED groothandel die u verder kan helpen.

Comments are closed.