Inboedel van uw woning verkopen, hoe doet u dat?

Meubels Opkopen

Tips voor het verkopen van uw inboedel

Wilt u graag op korte termijn snel uw woning inboedel verkopen? Misschien gaat u verhuizen, emigreren of scheiden waardoor u binnen korte tijd graag van uw inboedel af wilt zijn. Het verkopen van uw inboedel is gemakkelijker dan u misschien zou denken. In dit blog geven we u hier graag meer informatie en handige tips over.

Tip 1: Schakel een specialist in

Bij veel verhuisbedrijven of bedrijven die woningontruimingen verzorgen kunt u terecht om uw inboedel te laten opkopen. Het voordeel hiervan is dat zij in veel gevallen ook de spullen voor u uit uw woning verwijderen. Hierdoor bespaart u zichzelf dus veel tijd en energie! Een goede specialist kan heel precies inschatten wat uw inboedel waard is en geeft u hier een mooi bedrag voor. Bij sommige bedrijven kunt u de waarde van uw inboedel ook laten aftrekken van de kosten van een eventuele ontruiming of verhuizing.

Tip 2: Gooi niets weg

Wanneer u uw inboedel wilt verkopen dan is onze eerste tip: gooi niets weg! U weet nooit welke spullen misschien waardevoller zijn dan u zelf denkt. Design items, meubels, boeken, sieraden, servies, zilverwerk: een goede specialist weet overal raad mee en geeft u hier een eerlijke prijs voor. Alles wat van waarde is, kan worden opgekocht.

Tip 3: Uw inboedel verkopen via andere kanalen

Naast een verhuisbedrijf of ontruimingsbedrijf kunt u er ook voor kiezen om uw inboedel via andere wegen te verkopen. Denk hierbij aan een kringloop en websites zoals Marktplaats of Speurders. Via deze wegen kunt u zelf een prijs bepalen voor uw items, maar het verkopen kan op deze manier langer duren. Let er ook op dat niet alle kringloopwinkels betalen voor uw spullen. Het kan nodig zijn om in de tussentijd uw inboedel op te slaan in een opslag.

Comments are closed.