Coronaproof een kerstborrel organiseren, zo doet u dat!

Kerstpakket

Een veilige en gezellige kerstactiviteit voor uw personeel

Natuurlijk wordt uw personeel ieder jaar weer blij wanneer u ze verwent met traditionele kerstpakketten, maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw personeel dit jaar wel graag extra in het zonnetje wilt zetten na hun inspanning in dit vreemde jaar. Maar hoe doet u dit nou op een veilige, maar toch gezellige manier? Wij zochten het voor u uit!

Een kerstwens in corona tijden

Vanwege de huidige corona maatregelen kunt u niet meer terecht in de horeca voor een gezellige kerstborrel, en ook in uw bedrijfspand mag u niet met te veel mensen in een ruimte zijn. Gelukkig zijn er een aantal leuke alternatieven te bedenken. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Organiseer een ‘kerst straat’ in plaats van een ‘test straat’. Uw personeel mag dan met de auto het kerstpakket komen ophalen. U kunt dit evenement extra aankleden met een live-band, de Kerstman en een persoonlijke kerstgroet
  • U kunt ook kiezen voor een online kerstborrel. Met een pubquiz, een online dresscode, een muzikaal intermezzo en een presentator wordt het geheel extra feestelijk
  • Een andere optie is een mini kerstmarkt! Met vuurkorven, terrasverwarmers, wijntonnen en kerstdecoratie creëert u een gezellig plekje waar u steeds een beperkt aantal mensen kunt ontvangen. Houd hiervoor wel altijd de meest recente maatregelen van het RIVM in acht

Traditionele kerstpakketten: nog altijd populair

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste werknemers in Nederland nog altijd het liefst een traditioneel kerstpakket ontvangen. Werknemers waarderen een kerstpakket enorm, omdat u als werkgever hiermee uw waardering uitspreekt voor hun inzet voor uw bedrijf. Een kerstpakket hoeft niet per se heel groot of duur te zijn. Ook met een kleiner budget kunt u een mooi kerstpakket kiezen waar uw personeel u erg dankbaar voor zal zijn.

Comments are closed.