Laat een vriescel bouwen op maat en profiteer van deze voordelen

Horeca Restaurant

Afgestemd op wat u nodig heeft

Wanneer u als ondernemer een vriescel nodig heeft, wilt u er natuurlijk voor zorgen dat u het juiste apparaat kiest. Het is immers een flinke investering. De vriescel moet op de juiste manier afgestemd zijn, maar hij moet ook makkelijk in het gebruik zijn. Wij raden u dan ook aan om de vriescel te laten bouwen op maat. Door te kiezen voor een maatwerk vriescel weet u zeker dat hij aan al uw wensen voldoet. In dit blog vertellen we meer over de voordelen waar u van profiteert wanneer u een specialist inschakelt om die uw vriescel kan bouwen op maat.

Samenstellen van modules

Wanneer u een vriescel laat bouwen, worden er verschillende modules samengesteld. De modules die gebruikt worden, kunt u helemaal zelf beslissen. Dat maakt het zorgt ervoor dat het gebruiksgemak erg hoog wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld de vloeren van een antislip materiaal laten maken en kunt u kiezen voor brandwerende wanden. Ook kunt u kiezen voor een glazen wand of voor een vriescel met een ruit. Ten slotte heeft u verschillende mogelijkheden wat betreft deuren. Laat u een schuifdeur of een roldeur plaatsen? Wanneer u zelf niet weet wat de beste optie voor uw bedrijf is, kunt u zich altijd laten adviseren door een specialist.

Altijd de juiste afmetingen

Een tweede voordeel van een vriescel op maat, is het feit dat u hem volledig af kunt laten stemmen op de ruimte waarin hij geplaatst wordt. In sommige panden is het lastig om een standaard vriescel neer te zetten, bijvoorbeeld omdat er schuine muren zijn of omdat er vreemde hoeken in het pand zitten. Een maatwerk vriescel kan hieromheen ontworpen worden, wat het heel efficiƫnt maakt.

Inrichting die uw werkzaamheden makkelijk maakt

Het laatste voordeel van de maatwerk vriescel dat we willen bespreken, is het feit dat u niet alleen de vriescel zelf, maar ook de inrichting daarvan op maat kunt laten maken. Denk bijvoorbeeld aan schappen die precies afgestemd zijn op de producten die u in de cel op wil bergen. Dat maakt het gebruiksgemak van de vriescel alleen maar hoger.

Genoeg redenen dus om een vriescel op maat te laten bouwen. Wilt u meer weten of wilt u hulp met het vinden van een betrouwbare specialist die een vriescel voor u ontwerpt? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.

Comments are closed.