Verjong uw huid met mesotherapie

Gezondheid

Een betere huidconditie

Heeft u last van huidproblemen? Dan is mesotherapie misschien wel iets voor u. Met deze behandeling kunt u namelijk de meest uiteenlopende huidproblemen laten behandelen. In dit blog vertellen wij u wat mesotherapie precies is, hoe het werkt en wat de resultaten ervan zijn.

Wat is mesotherapie?

Mesotherapie is een behandeling die de algehele gezondheid van de huid verbetert. Mesotherapie is geschikt voor jong en oud. De huid wordt behandeld met een cocktail van vitamines, hyaluronzuur en antioxidanten wat de aanmaak van collageen- en elastine stimuleert. Door middel van kleine injecties wordt de cocktail van vitamines, hyaluronzuur en antioxidanten in uw huid ingespoten. Zo wordt de huidveroudering tegengegaan. Huidtherapeuten kunnen een speciale mix van ingrediënten voor u samenstellen die precies is afgestemd op het aanpakken van uw persoonlijke huidproblemen.

Deze resultaten kunt u verwachten

Met mesotherapie geeft u uw huid een ware oppepper. De verschijnselen van huidveroudering worden hiermee preventief tegengegaan. Mesotherapie helpt onder andere bij:

  • Vermindering van haargroei op de hoofdhuid
  • Cellulite en striae
  • Lijntjes en rimpels
  • Een grove huidstructuur en huidverstrakking
  • Acne
  • Littekens veroorzaakt door acne of trauma
  • Hyperpigmentatie en dehydratatie van de huid

Heeft u last van één of meerdere van deze bovenstaande huidproblemen? Dan heeft u zeer waarschijnlijk profijt van een mesotherapie behandeling. Zoek eens via internet naar een ervaren specialist bij u in de buurt en maak een afspraak voor een consult. Hoeveel behandelingen u nodig heeft is afhankelijk van het huidprobleem dat u wilt laten aanpakken. Bij huidveroudering heeft u meestal al genoeg aan één behandeling, terwijl u voor rimpels waarschijnlijk ongeveer 6 behandelingen nodig zult hebben.

Comments are closed.