Zorg voor een blikvanger met mozaïek

Wonen

Mozaïek toepassen in huis

Bij een mozaïek denkt u waarschijnlijk aan de vrolijk gekleurde vormen en afbeeldingen gemaakt van kleine steentjes. Het mozaïek wordt aangebracht op de vloer of muur en zorgt zo voor een echte blikvanger. Spreekt het idee van mooie kleine steentjes op uw muur of vloer u aan? Maar bent u op zoek naar een meer stijlvolle look met een ingetogenere kleur? Dan zijn er ook flink wat mogelijkheden voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hexagon met prachtige lichtgrijze stenen of een stenen mozaïek met stoere donkergrijze stenen met een natuurlijke vorm. Het is allemaal mogelijk tegenwoordig! In dit nieuwsbericht van Nieuwsloket vertellen wij u meer over het toepassen van mozaïek in uw interieur. Lees snel verder voor meer informatie!

Mozaïek in huis, een echt blikvanger

Mozaïek is al eeuwen een manier om een wand, muur of vloer op een unieke manier af te werken. Denk bijvoorbeeld aan prachtige oude kerken en gebouwen met indrukwekkende mozaïeken. Deze wand- en vloerbekleding is nooit weg geweest en zien we ook nu veel langskomen in modernere vormen. Zo zijn er tegenwoordig steeds meer mozaïeken in neutralere kleuren of met natuurlijke vormen in plaats van de geglazuurde tegeltjes met hun felle kleuren. Mensen willen met deze tegeltjes graag voor een blikvanger in de ruimte zorgen, maar zien dat liever op een stijlvolle en natuurlijke manier. Gelukkig is er ook op dat gebied genoeg keus.

De mogelijkheden van mozaïek

Heeft u interesse in het toepassen van een de bijzondere tegeltjes in uw interieur? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waarop u dit kunt doen. Mozaïeken zijn niet alleen prachtig op de muur, maar zijn ook heel mooi op de vloer. Ook qua vorm stenen is er genoeg keus. Naast de standaard vierkante vorm kunt u ook gaan voor stenen of steentjes met een ronde vorm of een robuuste vorm zonder strakke lijnen. Wat betreft de kleur zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Vrijwel alle kleuren van de regenboog zien we voorbijkomen, maar ook mooie natuurlijk kleuren zoals beige, taupe, grijs, wit en zwart staan prachtig.

Neem contact op met een specialist

Bent u van plan om mozaïek toe te passen in huis? Maar heeft u inspiratie nodig? Neem dan gerust contact met ons op voor diverse voorbeelden of tips. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct langs te gaan bij een bedrijf dat unieke wand- en vloerbekleding verkoopt. Zij laten u graag de verschillende mogelijkheden voor mozaïek in huis zien.

Comments are closed.