Hier vindt u de beste cocktails van Amsterdam

Horeca

Waar vindt u in Amsterdam de lekkerste cocktails?

Wilt u binnenkort lekker een avondje cocktails gaan drinken in Amsterdam? Een cocktailbar vinden in Amsterdam is geen kunst, een goede cocktailbar vinden is dat helaas wel. Om te zorgen dat u een fantastische avond zult beleven in onze Hollandse hoofdstad gingen wij voor u op zoek naar de beste cocktails van Amsterdam. En deze hebben we gevonden. Lees snel verder!

De lekkerste cocktails van Nederlandse bodem

Of u nu een gezellig avondje met vrienden of een romantische date op de planning heeft staan: wij vonden voor u de ideale cocktailbar! In de Pijp ligt een typisch Amsterdamse cocktailbar die de lekkerste cocktails van Nederlandse bodem serveert. En denk maar niet dat dat onbekende cocktails zijn: Gin & Tonic, Pornstar Martini, Dark & Stormy en Espresso Martini, deze cocktailbar heeft ze allemaal in het assortiment! Maar in deze bar in ‘Mokum’ heten ze dan Ginnegapper, Habbelebabs, Rauwdouwer en Gleuvenrijder en zijn ze bereid met voornamelijk drank uit Nederlandse distilleerderijen.

Cocktails zonder kapsones

De cocktails en mocktails van deze fijne cocktailbar zijn gecategoriseerd volgens het motto van Amsterdam: heroïsch, heldhaftig, zelfberaden. Het zijn stijlvolle cocktails maar zonder de hoogdraverij die u misschien van cocktails gewend bent. Gewoon lekker cocktails drinken zonder die onnodige bravoure dus!

De gezelligste cocktailbar van Amsterdam

De grote aantallen positieve reviews liegen er niet om: deze bar is een echte hotspot in Amsterdam! Dit is een mooie, gezellige bar met geweldige barmannen en uitstekende cocktails! Ook het stijlvolle interieur van de bar mag er wezen: heeft u een date? Kruip dan samen in één van de knusse hoekjes van deze cocktailbar. Maar ook voor een gezellige avond met vrienden en collega’s kunt u hier terecht!

Comments are closed.