Gashaard plaatsen? Kies voor de klassiek landelijke gashaard!

Gashaard

De klassiek landelijke gashaard geeft gegarandeerd sfeer

Wilt u een gashaard kopen? Denk dan eens aan een klassiek landelijke gashaard. De voordelen hiervan zijn dat u niet meer met hout sjouwt, geen aslades meer hoeft te legen en uw huis schoon blijft. U hoeft alleen maar op de afstandsbediening te drukken om de haard aan te steken, waarna u alles zelf regelt. De sfeer en het vlammenspel van de haard staan tegenwoordig gelijk aan echte houtgestookte vlammen. U kunt de haard ook nog eens makkelijk bedienen. Zowel het aansteken als uitdoen van de haard en het regelen van de haard, gaan even eenvoudig als het gebruik van de tv. U kunt makkelijk de haard een uurtje laten branden als u behoefte heeft aan een gezellige sfeer. Voor deze haard wordt ook veel gekozen, omdat deze een gesloten verbrandingssysteem heeft. U heeft hiervoor dus geen traditionele schoorsteen nodig. Wel een uitmonding in uw dak of gevel, zodat de verbrandingsstoffen op de juiste wijze kunnen worden afgevoerd. Ook kan zo verbrandingslucht aangevoerd worden.

Het Powervent rookgasafvoersysteem

Wij raden het u zeker aan om te kiezen voor een klassiek landelijke gashaard dat voorzien is van een Powervent rookgasafvoersysteem. Zo zijn er hierbij nauwelijks beperkingen bij de plaatsing van de gashaard. Het systeem maakt dat horizontale afstanden onbeperkt worden overbrugt, bochten mogelijk worden gemaakt of de haard via de kruipruimte gemonteerd kan worden. Ook het diameter van het kanaal is kleiner dan bij andere afvoerkanalen. Het is hierdoor eenvoudiger weg te werken. Goed nieuws is ook dat u de gashaard kunt plaatsen waar u maar wilt. Dat kan dankzij de machtige Powerbox die zich buiten de woning of vlak onder het dak bevindt. De besturingsunit meet en vergelijkt drukverschil in de afvoer met het drukverschil dat vooraf is ingevoerd. Zo garandeert de haard u een optimale verbranding. Hierbij worden de stroming en afvoer tevens bijgestuurd.

Meer weten? Informeer bij een kachelspecialist

Wenst u een klassiek landelijke gashaard te laten plaatsen? Alleen u heeft nog geen idee welke? Dan kan een professional u van het beste advies voorzien. Op internet vindt u diverse professionals . Laat u adviseren bij uw zoektocht naar de meest geschikte klassiek landelijke gashaard voor uw woning.

Comments are closed.