Kosten besparen met rechtenvrije muziek in de horeca

Uncategorized

Altijd de juiste sfeer

Als ondernemer met een eigen horecagelegenheid wil je natuurlijk wel dat er altijd de juiste muziek gedraaid wordt. Of je nu een restaurant hebt of een kroeg, muziek speelt een grote rol in het bepalen van de sfeer. Het kan het verschil maken tussen snel weg om uit te herrie te ontsnappen en nog een extra kopje koffie bestellen na het toetje om te genieten van de lekkere nummers. De kosten voor het afspelen van muziek kunnen echter flink oplopen. Gelukkig is er een perfecte manier om op deze kosten te besparen: rechtenvrije muziek in de horeca.

Buma/Stemra en Sena kosten

Wanneer je muziek af wilt spelen in een openbare gelegenheid zoals een restaurant of kroeg kun je niet zomaar je favoriete Spotify afspeellijst aan zetten. Iedereen die betrokken is bij het maken van het nummer moet namelijk gecompenseerd worden voor het gebruik. Daarom betaal je Buma/Stemra en Sena kosten wanneer je in een publieke ruimte muziek afspeelt. Met Buma worden componisten, tekstschrijvers en muziekuitgeverijen vergoed, en Sena betaalt de producten en de muzikanten. Echter kunnen de kosten van deze partijen flink oplopen.

Rechtenvrije muziek in de horeca

Gelukkig is er een manier voor ondernemers om deze kosten te vermijden. In de horeca kun je namelijk ook gebruik maken van rechtenvrije muziek. Maak je geen zorgen, dit zijn al lang niet meer die irritante deuntjes waar je misschien in eerste instantie aan denkt bij rechtenvrije muziek. Met rechtenvrije muziek voor gebruik in de horeca hebben we het namelijk over écht goede nummers. Ook voor rechtenvrije muziek zijn er honderden genres beschikbaar, zodat je altijd de juiste track hebt om de gewenste sfeer te creëren.

Voorkom hoge boetes

Je kunt ervoor kiezen om deze rechtenvrije muziek gewoon van het internet te downloaden. Echter loop je dan wel een groot risico, want er hoeft maar één nummer tussen te zitten wat niet rechtenvrij is, en je krijgt een hoge boete voor je rekening. Wij raden daarom altijd aan om gebruik te maken van een betrouwbaar software systeem dat rechtenvrije muziek voor de horeca aanbiedt. Wanneer je deze combineert met een gloednieuwe muziekcomputer van hoge kwaliteit kun je wellicht nog meer besparen!

Muziekcomputer van topkwaliteit

Wil jij ook de beste rechtenvrije muziek afspelen? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van een softwareprogramma (en muziekcomputer, als je deze nog niet hebt) van goede kwaliteit. Je wilt natuurlijk niet dat de software er ineens mee ophoudt en je gasten in stilte moeten dineren. Ook weet je bij een betrouwbare service dat de rechtenvrije muziek écht rechtenvrij is, en krijg je niet te maken met hoge boetes. Wij geven je alvast een gratis tip voor zo’n muziekcomputer van hoge kwaliteit met betrouwbare software. Zo zorg je altijd voor de juiste sfeer met rechtenvrije muziek in de horeca!

Comments are closed.