Standbouw benodigd in Amsterdam? Dit zijn de soorten!

Bouw

Soorten standbouw voor uw beursstand in Amsterdam

Bent u van plan voor standbouw in Amsterdam te kiezen, omdat u binnenkort op een groot event wilt staan? Om op de juiste manier op te vallen met uw stand, zijn er diverse mogelijkheden van standbouw voorhanden. Zo trekt uw stand meer bezoekers, wat u tevens meer potentiële klanten oplevert. In dit blog vertellen wij u uit welke vormen van standbouw u kunt kiezen, zodat u straks echt opvalt met uw standbouw in Amsterdam. Lees snel verder! 

Modulaire standbouw

Een vorm van standbouw is modulaire standbouw. Door middel van losse onderdelen wordt de stand opgebouwd, waarbij deze met elkaar gekoppeld worden door panelen. Een groot voordeel aan modulaire standbouw is dat deze eenvoudig op te bouwen en af te breken is. Tevens is het een duurzame vorm van standbouw, omdat u deze weer gemakkelijk kunt hergebruiken.

Houtbouw voor uw beursstand

Als u de keuze maakt voor houtbouw voor uw standbouw in Amsterdam, heeft u vele creatieve mogelijkheden. Zo kunt u de houten onderdelen in elke gewenste vorm samenstellen en verven in een kleur naar wens. Ook voor een combinatie van houtbouw en modulaire elementen wordt vaak gekozen. Dit maakt dat specifieke onderdelen van de standbouw nog herbruikbaar zijn. Houtbouw geeft u veel creatieve ruimte in het ontwerp, omdat de kleuren en vormen geheel zelf te bepalen zijn. Houdt er wel rekening mee dat deze vorm van standbouw meer kosten met zich meebrengt en de opbouw langer duurt. Tevens zijn niet alle materialen geschikt voor hergebruik. 

Projectbouw

Met projectbouw in Amsterdam heeft u de mogelijkheid uw stand geheel zelf samen te stellen. Hierbij wordt de vorm met u bepaald. Het is de meest dure vorm van standbouw, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt hier al uw creatieve ideeën in kwijt en spelen met diverse kleuren en vormen. Daar u de mogelijkheid heeft uit diverse vormen en kleuren te kiezen, kunt u de stand zoveel laten opvallen als u wilt. Zo kunt u een beeldscherm hierin installeren om beelden van uw bedrijf vertonen of andere gadgets toepassen. 

Professional voor uw standbouw in Amsterdam

Vaak wordt gekozen voor houtbouw als standbouw. Heeft u echter een beperkt budget, dan is wellicht modulaire standbouw meer geschikt voor uw bedrijf. Als uw bedrijf over een royaal budget beschikt, ga dan voor projectbouw. Ga op zoek naar een professional die uw standbouw geheel naar wens kan ontwerpen. Via Google kunt u diverse experts vinden. Wij wensen u veel succes met de realisatie van uw standbouw in Amsterdam!

Comments are closed.