Natuurlijke look met stenen vloeren

Uncategorized

Breng buiten naar binnen

Bent u op zoek naar een stijlvolle manier om de natuur naar binnen te halen in uw woning? Kies dan voor een natuurlijke stenen vloer in uw huis! Dat stenen vloeren alleen voor buiten zijn is allang niet meer het geval. Er zijn genoeg specialisten die prachtige vloeren maken die zowel buiten als binnen gelegd kunnen worden. In dit blog hopen wij u flink te inspireren over de toepassing van een mooie natuurlijke stenen vloer in huis.

Unieke vloer door natuurlijke stenen

Omdat echt natuursteen een natuurlijk product is, betekent het dat elke steen uniek is. Elk gesteente heeft specifieke eigenschappen die het een eigen kleur en textuur geven. Kiest u voor natuursteen, dan heeft u dus een vloer die nergens anders te vinden is. De vloer kan in elke kamer anders zijn, maar toch altijd als een geheel aanvoelen. Bovendien is een natuurstenen vloer uitermate geschikt om te combineren met heerlijke vloerverwarming.

Pebbles voor de badkamer

Wilt u het gevoel hebben dat u zich in een heus wellness centrum waant, telkens wanneer u uw badkamer binnenkomt? Kies dan voor een pebble vloer. Deze vloer is gemaakt van grote kiezels en geeft een zeer fijn gevoel wanneer u erover loopt met blote voeten. Het wordt dan ook veel toegepast in bijvoorbeeld sauna’s. In uw huis is de pebble vloer uitermate geschikt voor in de badkamer. Echter kunt u hem ook gewoon in andere kamers toepassen. Gecombineerd met een betonlook en hout zorgt het voor een stoer interieur.

Passend bij veel stijlen

Natuurstenen vloeren zijn zeer veelzijdig, en kunnen gecombineerd worden met een groot aantal verschillende stijlen. Kiest u voor meubilair en decoratie van staal, ijzer en hout, dan vormt de natuurstenen vloer een prachtig geheel voor een industrieel interieur. Vult u uw huis met mooie planten, dan creëert u juist weer een mooie natuurlijke look. Door te kiezen voor een mozaïek van natuursteen maakt u uw klassieke interieur helemaal af. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos met een natuurlijke stenen vloer.

Duurzaam en slijtvast

Ook niet geheel onbelangrijk is het feit dat natuursteen makkelijk te onderhouden is. Het belangrijkste is dat u een goed reinigingsproduct koopt. U hoeft de vloer slechts wekelijk eens te stofzuigen en te dweilen met een mild schoonmaakmiddel. De natuurlijke stenen vloeren staan over het algemeen bekend om hun duurzaamheid en slijtvastheid, wat betekent dat uw vloer met het juiste onderhoud jarenlang als nieuw blijft.

De vloer van een specialist

Wilt u inspiratie opdoen voor een mooie natuurlijke stenen vloer in uw woning? Ga dan eens langs bij een verkooppunt van stenen vloeren en wandbekleding. Hier worden de verschillende mogelijkheden tentoongesteld. Voor u het weet geniet u thuis ook van een mooi interieur met een prachtige natuurlijke stenen vloer.

Comments are closed.