Overweegt u uw meubels te verkopen aan een opkoper?

Meubels Opkopen

Wat zijn de opties voor uw meubels?

U heeft een grote hoeveelheid meubels die u niet meer nodig heeft? Dit kan door verschillende redenen komen. Er kan een geliefde zijn overleden waarna u met de woning en meubels achterblijft, of kunt u tijdens een verhuizing hebben besloten dat u het nieuwe huis betrekt met alleen maar nieuwe meubels. Wat uw situatie ook is, lang blijven zitten met veel meubels is nooit praktisch. Het betalen van opslag in de vorm van een box kost vaak veel geld en het probleem wordt alleen maar opgeschoven in plaats van opgelost. Ook moet u dan alsnog alle meubels zelf uit de woning slepen en tot in de opslagbox zien te krijgen. Een andere optie is uitkijken naar een meubelopkoper om uw meubels aan te verkopen. Lees er alles over in de rest van dit blog.

Laat de opkoper maar slepen

Een nadeel van meubels is dat ze vaak groot, zwaar en kwetsbaar zijn. Ook zijn woningen vaak niet heel handig om uit te verhuizen met alle bochten, trappen en deuren waar rekening mee moet worden gehouden. En als u ze eindelijk uit de woning heeft, moeten ze nog vervoerd worden en opgeslagen. Bespaar u al deze moeite en laat de opkoper uw meubels versjouwen. U hoeft dan niets te doen behalve de opkoper bellen en hij of zij zal de rest doen. De hele inboedel kan worden opgekocht, of alleen de meubels waar u vanaf wilt. Vervolgens zal er worden getaxeerd hoeveel de inboedel of meubels waard zijn en als u akkoord gaat met het voorgestelde bedrag, is voor u alles weer achter de rug. De opkoper zal de rest, zoals het verplaatsen en opbergen, zelf regelen.

Combineer het opkopen van meubels met een ontruiming

Wilt u direct van alle zorgen af zijn met betrekking tot uw huis? Laat dan een combinatie van het opkopen van uw meubels en het ontruimen van uw huis plaatsvinden. Op die manier worden alle meubels van waarde in mindering gebracht op de factuur van de ontruiming, en wordt ervoor gezorgd dat uw woning opleveringsklaar wordt afgeleverd. Zodat u niets meer hoeft te doen behalve de sleutel overdragen aan de nieuwe eigenaren. Zonder stress, zonder slepen en zonder extra kosten voor opslag en dergelijke.

Vind een opkoper bij u in de buurt

Bent u enthousiast geworden of wilt u eerst meer informatie? Zorg altijd dat u eerst in gesprek gaat en duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn, zodat dit te allen tijde duidelijk is! Voor een opkoper kunt u makkelijk op internet zoeken, maar zorg dat u let op het werkgebied. Niet iedere opkoper werkt door het hele land.

Comments are closed.