Contact opnemen met Miss Etam

klantenservice

Miss Etam is een Nederlandse modeketen die al meer dan 90 jaar damesmode aanbiedt. De keten heeft 100 fysieke winkels verspreid door heel Nederland en een grote webshop. Miss Etam biedt elke dag een actuele en wisselende collectie damesmode voor modebewuste vrouwen in de leeftijd van 30 tot 55 jaar.

Damesmode voor ieder type vrouw

Miss Etam vindt dat alle vrouwen prachtig zijn: of je nu lang of kort bent een iel postuur of een maatje meer hebt. De modeketen vindt het belangrijk dat jij je lekker in je vel voelt en dat ook uitstraalt. In de webshop vind je dan ook damesmode voor ieder type vrouw. Je koopt hier een outfit die perfect bij jouw figuur past en waarmee jij het beste in jezelf naar boven haalt.

Miss Etam Moments spaarprogramma

Voor de vaste klanten is er een aantrekkelijk spaarprogramma. Als je lid wordt van Miss Etam Moments spaar je direct voor kortingen. Hierbij kun je bij elke aankoop punten sparen. Zodra je genoeg punten hebt gespaard, krijg je deze uitgekeerd in de vorm van vouchers. Verder biedt dit spaarprogramma je nog meer voordeel. Zo word je uitgenodigd voor speciale events, krijg je extra kortingen en worden bestelde producten gratis verzonden.

Contact met Miss Etam

Heb je een vraag over een product? Of heb je een product gekocht, maar voldoet het niet aan je verwachtingen? Dan adviseren wij je om naar de dichtstbijzijnde vestiging van Miss Etam te gaan. De winkelmedewerkers komen dan met een passende oplossing.

Miss Etam telefoonnummer

Is er geen Miss Etam vestiging bij jou in de buurt? Of heb je geen tijd om naar een winkel te gaan? Dan kun je ook telefonisch contact opnemen met de winkelketen. Het telefoonnummer van de klantenservice van Miss Etam is: 0800 – 7010. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur.

Helpdesk Miss Etam

Naast bellen, kun je ook online contact opnemen met de Miss Etam helpdesk. Dit kan door het online contactformulier op de website in te vullen. Hierin kan je het onderwerp van je vraag aangeven en een vraag stellen. Doorgaans krijg je binnen 24 uur een antwoord terug per e-mail. Daarnaast kun met Miss Etam contact opnemen via het volgende e-mailadres: klantenserv[email protected]. Verder is Miss Etam ook actief op social media.

Andere contactmogelijkheden Miss Etam

Comments are closed.