Lever uw huurwoning schoon en leeg op

Uncategorized

Het juiste verhuisbedrijf is het halve werk

Staat u op het punt om te gaan verhuizen? Of moet u een woning leegruimen van een nabestaande omdat diegene helaas is overleden? Dan is het belangrijk dat u er niet alleen voor komt te staan. Het inschakelen van de juiste hulp is in dit soort situaties erg belangrijk. Maar hoe maakt u de juiste beslissing? Wij geven u wat handige tips zodat de keuze iets makkelijker wordt gemaakt.

Kies voor een bedrijf dat bijdraagt aan het milieu

Bij een verhuizing komt u er vaak achter dat u onwijs veel spullen heeft waar u eigenlijk niet zoveel mee doet. Verhuisbedrijven bieden daarom ook vaak opruimdiensten aan in de vorm van containers die u kunt huren waar vervolgens uw spullen in worden afgevoerd. Om een steentje bij te dragen aan het milieu, kunt u ervoor kiezen om samen te werken met een verhuisbedrijf dat uw spullen doneert aan bijvoorbeeld een kringloopwinkel of het afval uit uw woning recyclet. Zo weet u zeker dat uw afval niet nutteloos verbrand wordt maar een tweede leven krijgt!

Kijk er goed naar wanneer u het bedrijf kunt bereiken

Kies voor een bedrijf dat ook buiten werktijd voor u klaar staat. Dit is over het algemeen moeilijk te vragen van een organisatie, maar we bedoelen hiermee dat het fijn is als een bedrijf met u meedenkt. Een overlijden komt bijna altijd onverwachts en het is dan fijn als een bedrijf niet zegt dat de werkdag klaar is om vier uur. Maak daarom samen afspraken over de verwachtingen vanuit beide kanten. Dan kunt u vanzelf goed peilen in hoeverre de organisatie voor u klaar staat.

Ga voor een bedrijf dat allround opereert

Hoe handig is het dat u maar één bedrijf hoeft te benaderen voor al uw klussen? Kies daarom een bedrijf dat allround opereert. Hierbij kunt u denken aan het opfrissen van uw tuin, het opknappen van uw woning en het ontruimen van uw woning. Vaak kopen deze bedrijven uw producten ook nog in! Tot slot is het altijd handig (en soms verplicht) dat uw woning schoon wordt opgeleverd. Vraag daarom aan het verhuisbedrijf of zij gespecialiseerd zijn in het schoonmaken van uw woning en bespaar uzelf de moeite! Door een allround opererend bedrijf te kiezen, geeft u zichzelf meer rust en heeft u maar met enkele contactpersonen te maken. Minder kans op miscommunicaties dus!

Comments are closed.