Kies met deze 3 tips voor de juiste woningontruimer of verhuispartner

Uncategorized

Maak in één keer de juiste keuze en krijg geen spijt

Sta je op het punt om te gaan verhuizen en wens je toch liever wat hulp? Of moet je een woning ontruimen van een overleden naaste en weet je niet waar je moet beginnen? Het laatste waar je op dat moment zin in hebt, is het internet af te struinen om op zoek te gaan naar de juiste partner om je hierbij te helpen. Daarom hebben wij een aantal tips voor je, zodat je de juiste beslissing maakt en de verhuizing of ontruiming succesvol zal verlopen.

1. Kies een bedrijf dat open is over haar kosten

We snappen dat je geen zin hebt om vlak voor een verhuizing of een woningontruiming voor verrassingen te komen staan. En voor verrassingen komen staan met betrekking tot het gehele kostenplaatje, is de minst leuke verrassing. Daarom is het belangrijk dat je voor een bedrijf kiest dat compleet open is over haar kosten en niet moeilijk communiceert over dit onderwerp. Kies bijvoorbeeld voor een bedrijf met een calculator, zodat je van tevoren al uit kan rekenen wat je ongeveer kwijt gaat zijn! Dit is een teken dat een bedrijf open is over haar kosten en hierdoor hoef je je daar in ieder geval geen zorgen te maken.

2. Kies een bedrijf dat bij jou past

Bij een verhuizing of een woningontruiming is het erg belangrijk dat wanneer je hulp inschakelt van een professionele partner, je deze partner vertrouwt. Bij het ontruimen van een woning van een dierbare die is overleden, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat de partner die je kiest zorgvuldig te werk gaat. Wees ook niet bang om vragen te stellen en vertel de partner wat je wil. Wil je er tijdens de ontruiming bijvoorbeeld elke minuut van de dag bijzijn, omdat dit je meer rust geeft? Geef dit aan, anders kan er geen rekening mee worden gehouden. Snapt het bedrijf dit niet en wordt er onbegrip getoond? Dan weet je dat dit niet het juiste bedrijf voor jou is.

3. Kies een bedrijf met ervaring en positieve geluiden

Een van de meest krachtige marketingtrucs van het moment is: mond-tot-mond reclame. Let daarom goed op of iemand in je buurt iets over een ontruimingsbedrijf of verhuisbedrijf heeft gehoord. Is dit niet het geval? Zoek dan op internet naar een bedrijf met reviews. Zoek in de reviews naar de dingen waar jij waarde aan hecht: spreken veel reviewers over de nauwkeurigheid van het bedrijf en is dit een van jouw belangrijkste punten? Dan helpt dit je al bij het maken van een keuze voor jouw ideale ontruim- of verhuisbedrijf.

Wij wensen je succes met je ontruiming of verhuizing

Hopelijk heb je door deze tips een keuze kunnen maken in de juiste verhuis- of ontruimpartner! Lukt het toch nog niet? Luister dan altijd naar je onderbuikgevoel en laat dat gevoel leidend zijn in je keuze. Vaak is dit de juiste.

Comments are closed.