Zo plan jij het leukste groepsuitje in Volendam

Uncategorized

Kies voor een cocktail workshop!

Moet jij een groepsuitje in Volendam organiseren? Ai, dat kan best pittig zijn! Hoe vind je immers een leuke activiteit die de hele groep leuk vindt? Het water op gaan? Nee, dan kunnen sommigen misschien last van zeeziekte krijgen. Verplichten dat iedereen zich in zo’n afgrijselijk oud-Volendams kostuum hijst voor op de welbekende toeristenfoto? Nee, dat zouden wij zelf ook weigeren. Het huis van Jan Smit opzoeken en stiekem foto’s proberen te maken? Nee, die spanning zal niet iedereen waarderen. Wij stonden voor hetzelfde probleem. Totdat iemand ons aanraadde een bezoekje te brengen aan een cocktailbar in Volendam!

Volg een cocktail workshop in de cocktailbar

Iedereen houdt van lekker drinken. Zelf je eigen drankje bereiden is dan natuurlijk helemaal leuk! De oplossing ligt dan al snel in cocktails. En of je nou wel of geen alcohol drinkt; cocktails kunnen altijd! Wij kwamen terecht bij een cocktailbar in Volendam die workshops cocktails maken aanbiedt. Tot onze verrassing hielden ze zelfs rekening met onze zwangere vriendin die geen alcohol wilde drinken. Dit maakte dit groepsuitje ideaal voor iedereen. Degenen die wel wilden mixen met rum, wodka of prosecco, die deden dat, en degene die liever nuchter wilde blijven, kon toch gezellig meedoen! De workshop duurde volgens iedereen ook niet te kort, niet te lang, en je hoefde geen ervaring in drankjes mixen te hebben!

Zo verliep de workshop in Volendam

In de gezellige cocktailbar in Volendam kregen we eerst wat informatie over het shaken, stirren, builden en blenden. Daarna mochten we zelf aan de slag. De (niet geheel onbelangrijk: erg appetijtelijke!) barman hielp ons bij elke stap. Ideaal, want zo konden we onze eigen ontwikkelde cocktail niet verknallen. Het leuke aan deze workshop is dat het leerzaam, erg lekker en ook nog eens creatief is. We leerden namelijk zelfs een mooie garnering voor op ons drinkglas te maken! Kortom, wij hadden in de cocktailbar in Volendam een topdag!

Wat is er nou zo bijzonder aan een cocktailbar in Volendam?

Maar wat als je nou niet persé in de stad Volendam een groepsuitje hoeft te organiseren? Waarom zou je dan volgens ons toch een bezoekje aan juist een cocktailbar in Volendam moeten brengen? Omdat je dan het beste van beide werelden hebt. Een supergezellige cocktailbar, in het knusse en sfeervolle Volendam. Geen overvol stadscentrum, maar een gemoedelijke haven. Geen te drukke bar, maar een gezellig etablissement. Geen arrogante locals, maar gewoon het lieve Volendamse volk. En dat dan samen met heerlijke cocktails. Wij zijn helemaal overtuigd: we zijn degene die ons een bezoekje aan een cocktailbar in Volendam aanraadde enorm dankbaar!

Comments are closed.