Dit wilt u weten als u uw vloer gaat renoveren

Uncategorized

Dé trends van 2018 voor een vloerrenovatie

Is het tijd voor een grondige vloerrenovatie? Laat u dan eerst even onderdompelen in de vloertrends van 2018. Om het u eenvoudig te maken, hebben wij alle nieuwste trends in vloeren even kort voor u opgesomd. Van pastel tot natuur. Ook brengen we de bijzondere vloerrenovatie van het egaliseren aan bod.

Alle laatste trends op een rij

Bent u toe aan een volledige vloerrenovatie, maar weet u nog niet precies naar welke stijl u toe wilt? Laat u dan inspireren door onderstaande trends:

  • Kunst
  • Pastel
  • Natuur
  • Blokpatroon
  • Optische illusies

Benieuwd wat deze trends zoal inhouden? Lees verder om een beknopte uitleg te lezen per trend.

Welke trend past het bij u?

Bij de trend kunst mogen mooie objecten weer in de spotlights worden gezet. Denk aan design vazen, bijzondere kleden, unieke schilderijen en indrukwekkende beelden. In 2018 hoeven we onze kunstschatten niet meer in een hoekje of vitrinekast weg weg te moffelen. Toon alles vol bravoure en trots. Bent u meer van de wat zachtere sferen? Dan past de trend pastel wellicht beter bij u. Vul uw gehele interieur met zacht roze, babyblauw en dromerig groen en sprookjesachtig lila. Wilt u toch wat spanning toevoegen? Kies dan voor één opvallende kleur die u sporadisch terug laat komen. De trend natuur spreekt voor zich. Kies voor meubels, vloeren en decoratie van natuurlijke materialen, zoals hout, riet en natuursteen. De trend blokpatroon is prima te combineren met één van bovenstaande. Kies bijvoorbeeld voor een geometrisch kleed in een pastel interieur. Tot slot zijn er de optische illusies. Ook deze passen overal bij, maar zijn wat lastiger om in één zin uit te leggen. Lees daarom verder!

Kies voor optische illusies op uw vloer

De meest bijzondere trend voor 2018 zijn de optische illusies. We hebben het nu niet over plaatjes waar u zowel een eend of een konijn in kunt zien, maar over vloeren die niet helemaal zijn wat ze lijken. Neem de pvc vloeren van tegenwoordig. Een pvc vloer met een print van hout, beton of natuursteen is niet meer te onderscheiden van een echte houten, betonnen of natuurstenen vloer. En een heel groot voordeel: een vloerrenovatie met pvc kost een stuk minder dan met hout of natuursteen! Een andere trend in vloeren is het egaliseren van uw vloer. Zo tovert u uw oneffen en beschadigde vloer in no time om in een volwaardige, stijlvolle en industriële vloer. En na deze vloerrenovatie kunt u altijd nog bepalen welke afwerking u voor uw vloer wenst! Dus, wat voor een vloerrenovatie gaat het voor u worden?

Comments are closed.