Houd hier rekening mee als u een voetbalreis wilt boeken

Uncategorized

Genieten van een voetbalwedstrijd over de grens

Overweegt u een voetbalreis te boeken? Waar moet u dan zoal op letten? Bent u bijvoorbeeld bang terecht te komen in een louche hotel? Of in een reisbus vol hooligans? Wij zochten het voor u uit. Wees gerust, het boeken van een voetbalreis kan een geweldige reis opleveren. Maar dan moet u wel bepaalde zaken goed in gaten houden. Lees in dit blog waar u op moet letten als u een voetbalreis wilt boeken.

Voorkom gedoe op uw voetbalreis

Een voetbalreis is een ontzettend leuk uitje. Gezellig met vrienden onder elkaar, als verrassing voor uw partner, of geef het uw vader als hip vaderdagcadeau. Veelbezochte landen voor voetbalreizen zijn Duitsland, Engeland, Italië, Spanje en Portugal. Heeft u al een club in gedachten waar u graag wel eens een wedstrijd, met eigen ogen, van zou willen zien? Zelf aanwezig zijn in het stadion? Volop genieten van de hele beleving? Dit is mogelijk door een compleet verzorgde voetbalreis te boeken. Maar u wilt natuurlijk wel zeker weten dat uw reis precies zo verloopt als dat het reisbureau u aangegeven heeft. Er is immers niets zo vervelend als gedoe tijdens een vakantie. Denk aan tickets die niet kloppen of hotels die uw reservering niet ontvangen lijken te hebben. Hoe voorkomt u dit alles?

Controleer deze punten als u een voetbalreis boekt

Wilt u ergens een voetbalreis boeken? Controleer dan zeer uitvoerig de volgende zaken:

  • Is de hotelovernachting inbegrepen?
  • Is de retourvlucht inbegrepen in de boeking?
  • Is het toegangsbewijs voor de wedstrijd inbegrepen?
  • Is de prijs o.b.v. één reiziger of voor het gehele gezelschap?
  • Is er een mogelijkheid tot het boeken van op maat gemaakte reizen?

Kunt u op alle bovenstaande vragen ‘ja’ beantwoorden? Dan is de kans groot dat u een betrouwbare aanbieder van voetbalreizen heeft gevonden. Ziet alles er verder betrouwbaar en degelijk uit? Dan raden wij u aan zich niet langer zorgen te maken en die voetbalreis gewoon te boeken!

Gaat u vandaag nog een voetbalreis boeken?

Kortom, als u bovenstaande zaken even goed controleert, dan is de kans erg klein dat u een voetbalreis gaat boeken bij een malafide reisbureau. Nog een tip: bekijk ook direct even wat er nog meer te doen is op de locatie waar u naartoe wilt voor een voetbalwedstrijd. Het kan erg leuk zijn uw reisje wat uit te breiden en er zodoende een echte vakantie van te maken. Succes met het boeken van uw voetbalreis!

Comments are closed.