Waarom kiezen voor gietijzeren lantaarnpalen?

Verlichting

Kies voor gietijzeren details

Wilt u uw achtertuin, voortuin, oprit of terras een welverdiende make-over geven? Schaf dan direct een gietijzeren lantaarnpaal aan. Goede en prettige verlichting draagt namelijk enorm bij aan uw woongenot. In onze collectie vindt u verschillende gietijzeren lantaarnpalen. Wij leggen u graag uit waarom de juiste verlichting zo bijzonder is, hoe u uw ideale lamp vindt en wat zo’n klassieke lantaarnpaal bijzonder maakt. Lees dit blog en ontdek meer over de gietijzeren lantaarnpaal.

Ontdek het belang van goede verlichting

De sleutel tot comfortabel en sfeervol wonen is de juiste verlichting. Dit geldt niet alleen voor de verlichting in uw huis, maar ook buiten uw huis. Echter, waar het verlichtingsplan voor in uw huis al meteen bij de bouw, verbouwing of tijdens het inrichten van uw vertrekken moet worden geregeld, heeft u voor uw tuin, oprit of terras gelukkig wat meer tijd. Het is verstandig eerst een tuinplan op te stellen, zodat u precies weet waar welke onderdelen plaats gaan vinden. Waar komt het terras, waar wenst u uw auto te plaatsen, wenst u verlichting bij uw voor- en achterdeur, beschikt u over bijzondere planten, bomen of beelden in uw tuin, etc. Wij raden u aan uw gietijzeren lantaarnpaal deel uit te laten maken van uw tuin. Plaats deze niet zomaar in het wilde weg, maar zorg ervoor dat deze de verlichting van één van bovenstaande onderdelen regelt.

Ga op zoek naar uw ideale lantaarnpaal

Als u een gietijzeren lantaarnpaal wenst, is het verstandig eerst bij uzelf na te gaan waar u precies naar op zoek bent. In ons assortiment vindt u gietijzeren lantaarnpalen met één lamp, drie lampen en zelfs met vijf lampen. Ook is er een verschil in onze staande lampen, die statig hun lichtstralen omhoog richten, en onze lantaarnpalen met een hangende lamp eraan. Deze laatste lantaarnpaal zorgt voor een iets zachtere uitstraling. Een ander element van onze lantaarnpalen dat u volledig kunt afstemmen naar uw wensen, is de glassoort. Ons glas is verkrijgbaar in ambachtelijk mondgeblazen vensterglas, plexiglas en lexaan. Wat de lampen betreft in deze glazen lampenkappen: onze gietijzeren lantaarnpalen zijn geschikt voor een LED lamp, spaarlamp en gloeilamp. U kunt deze bovendien voorzien van een bewegingssensor. Waar kiest u voor?

Koop bij ons uw gewenste gietijzeren lantaarnpaal

Kortom, als u interesse heeft in een gietijzeren lantaarnpaal, dan heeft u bij ons de ruimste keuze in mogelijkheden. Heeft u al een tuinplan klaarliggen? En wilt u deze aanvullen met prachtige klassieke verlichting die zo van een prent van Anton Pieck lijkt te zijn geplukt? Schaf dan een gietijzeren lantaarnpaal bij ons aan. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over ons assortiment, uw mogelijkheden en als u advies of inspiratie wenst over tuininrichting en -trends. Wij helpen u graag aan de juiste gietijzeren lantaarnpaal om uw tuin, terras of oprit naar een hoger niveau te tillen!

Comments are closed.